Mediefolk:

Tidligere musikkjournalist i Dagbladet og musikksjef i NRK P3, blir nå ny styreleder i Ballade.
Tidligere musikkjournalist i Dagbladet og musikksjef i NRK P3, blir nå ny styreleder i Ballade.

Tidligere P3-topp blir ny styreleder i Ballade

– Jeg kjente at jeg var klar for å gjøre en innsats, sier Håkon Moslet.

Publisert Sist oppdatert

Håkon Moslet tar med seg solid erfaring fra norsk musikk- og mediebransje inn i styret til musikktidsskriftet Ballade.

– Jeg ser fram til utfordringen, sier han i en pressemelding.

I sommer forlater han NRK etter nesten 20 for å bli leder for innovasjon og utvikling i Rodeo arkitekter. Det er bransjebyttet som gjør at Moslet nå kan gå inn i rollen som styreleder i Ballade.

– Jeg mener det er viktig med en nettavis som dekker hele bredden av musikkfeltet, sier Moslet.

– Ballade tar hele næringskjeden på alvor, og er en bra debattarena. Jeg ser fram til å jobbe sammen med resten av styret. Guro Kleveland har vært dyktig til å få mye ut av ressursene etter at hun overtok som redaktør. Forhåpentlig kan jeg være en god sparringspartner for henne.

Moslet var musikkjournalist i Dagbladet før han ble musikksjef i NRK P3 i 2002. Etter sju år i den stillingen ble han redaksjonssjef for TV og utvikling i P3. De siste årene har Moslet arbeidet med endringsprosjekter i NRK.

– Da jeg ble spurt om å gå inn som styreleder i Foreningen Ballade, kjente jeg at jeg var klar for å gjøre en innsats. Jeg brenner for både smalt og bredt, og føler jeg har noe å bidra med.

Styreledervervet er toårig, og Moslet tar over etter forfatter og kritiker Sindre Hovdenakk. Formelt tar Moslet over vervet 1. juli.

Powered by Labrador CMS