Mediefolk:

Tidligere musikkjournalist i Dagbladet og musikksjef i NRK P3, blir nå ny styreleder i Ballade.

Tidligere P3-topp blir ny styreleder i Ballade

– Jeg kjente at jeg var klar for å gjøre en innsats, sier Håkon Moslet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Håkon Moslet tar med seg solid erfaring fra norsk musikk- og mediebransje inn i styret til musikktidsskriftet Ballade.

– Jeg ser fram til utfordringen, sier han i en pressemelding.

I sommer forlater han NRK etter nesten 20 for å bli leder for innovasjon og utvikling i Rodeo arkitekter. Det er bransjebyttet som gjør at Moslet nå kan gå inn i rollen som styreleder i Ballade.

– Jeg mener det er viktig med en nettavis som dekker hele bredden av musikkfeltet, sier Moslet.

– Ballade tar hele næringskjeden på alvor, og er en bra debattarena. Jeg ser fram til å jobbe sammen med resten av styret. Guro Kleveland har vært dyktig til å få mye ut av ressursene etter at hun overtok som redaktør. Forhåpentlig kan jeg være en god sparringspartner for henne.

Moslet var musikkjournalist i Dagbladet før han ble musikksjef i NRK P3 i 2002. Etter sju år i den stillingen ble han redaksjonssjef for TV og utvikling i P3. De siste årene har Moslet arbeidet med endringsprosjekter i NRK.

– Da jeg ble spurt om å gå inn som styreleder i Foreningen Ballade, kjente jeg at jeg var klar for å gjøre en innsats. Jeg brenner for både smalt og bredt, og føler jeg har noe å bidra med.

Styreledervervet er toårig, og Moslet tar over etter forfatter og kritiker Sindre Hovdenakk. Formelt tar Moslet over vervet 1. juli.

Powered by Labrador CMS