Mediefolk:

Tidligere NTB-topp Bård Idås melder overgang til rekruttering- og rådgivingsselskapet MeyerHaugen etter en periode i Raadgiverhuset Rekruttering. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Tidligere NTB-topp Bård Idås melder overgang til rekruttering- og rådgivingsselskapet MeyerHaugen etter en periode i Raadgiverhuset Rekruttering. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Hodejegere headhunter tidligere NTB-topp

Bård Idås til MeyerHaugen.

Publisert Sist oppdatert

Rekruttering- og rådgivingsselskapet MeyerHaugen styrker laget med kommunikasjonskompetanse og har ansatt Bård Idås som ny rådgiver, melder selskapet i en pressemelding tirsdag kveld.

– Maktbalansen i rekrutteringsprosessen har endret seg i favør kandidatene. Det betyr blant annet at vi som skal finne de flinkeste folkene må kommunisere annerledes. Bård kommer fra en bransje som kan storytelling, som er en nøkkelferdighet for å kunne formidle verdier, visjoner, lederskap og strategi til de beste kandidatene, sier Petter Meyer, daglig leder og partner i MeyerHaugen, ifølge pressemeldingen.

Idås har lang erfaring i mediebransjen som journalist, redaktør, HR-direktør og daglig leder. Han har jobbet i både Gjengangeren, Aftenposten og NTB. I sistnevnte også som konstituert sjefredaktør og administrerende direktør. Han kommer nå fra en stilling som headhunter i Raadgiverhuset Rekruttering.

Meyer peker på at Idås er dyktig på research, har et stort nettverk og tilfører selskapet verdifull erfaring på medie- og kommunikasjonsbransjen, hvor selskapet ønsker å ta en sterkere posisjon.

– Jeg har fulgt MeyerHaugen en stund, og liker at de ønsker å finne enda bedre måter å rekruttere og gi rådgivning på. De vil drive innovasjon innen rekruttering og våger å utfordre etablerte tankesett og teste ny teknologi. MeyerHaugen var blant annet først i Norge med å bruke podcast som verktøy i rekrutteringsprosesser. Det synes jeg er spennende å være med på, sier Idås i pressemeldingen.