Jim Receveur er ny administrerende direktør og sjefredaktør i Bauer Media Norge. Foto: Bauer Media
Jim Receveur er ny administrerende direktør og sjefredaktør i Bauer Media Norge. Foto: Bauer Media

Bauer Media Norge skal styres fra Danmark

Lasse Kokvik fratrer i dag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Lasse Kokvik fratrer i dag som administrerende direktør og sjefredaktør i Bauer Media Norge. Jim Receveur etterfølger Kokvik i begge posisjoner, samtidig som han fortsetter i tilsvarende stilling for Bauer Media Danmark, skriver Bauer Media i en pressemelding.

– Jeg vil takke Lasse for hans vesentlige bidrag til utviklingen av Bauer Media Norge. Han har utvist engasjert og fokusert lederskap. Når Lasse nå vil forfølge andre karrieremuligheter, ønsker jeg ham alt godt for fremtiden, sier Paul Keenan president i Bauer Media Audio ifølge pressemeldingen.

– Jeg ser samtidig frem til å jobbe sammen med Jim i hans nye rolle. Han har med seg omfattende erfaring innen kommersiell radiodrift, og gjennom tidligere roller kjenner han også det norske markedet godt.

Lasse Kokvik sier han er stolt over det Bauer-teamet i Norge har utrettet under hans ledelse.

– Det har vært seks fantastiske år. Vi har gjennomført en krevende digital overgang, vi har økt våre markedsandeler i det kommersielle markedet og vi har utviklet konsepter og stasjoner som våre konkurrenter misunner oss. Samtidig har det vært hardt og slitsomt arbeid, og nå er det rett tid for å overlate tøylene til noen andre.

Den nye toppsjefen ser fram til å jobbe med det norske teamet:

– Det norske markedet står overfor spennende utfordringer. Den digitale overgangen er relativt ny og har skapt mange nye radio-tilbud, utvidet konkurransen og de fremtidige vekstmulighetene. Jeg gleder meg til å lede dette arbeidet, sier Receveur.

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio 1, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Selskapet har cirka 60 ansatte i Bergen og Oslo

Powered by Labrador CMS