Ber om unnskyldning

Åpen post-sjef Charlo Halvorsen lover at det ikke blir flere overtramp, mens Bård Tufte Johansen i et åpent brev unnskylder sitt kylling-stunt. Det er konklusjonene i etterkant av dagens oppvaskmøte hos kringkastingssjef John G. Bernander.

Til stede hos kringkastingssjefen var både underholdningssjef i NRK, Tordis Aavatsmark og prosjektsjef Charlo Halvorsen. Bård Tufte Johansen var ikke med på møtet, melder NRK.no.

Blir ikke sendt

Halvorsen innrømmet at det ble tråkket litt over grensen og sa at et slikt overtramp ikke skal skje igjen. Han sier innslaget fra gårsdagens kyllingstunt ikke vil bli sendt i kveldens Åpen post, men at Bård Tufte Johansen og Harald Eia kommer til å presentere en ny kyllingvri i kveldens program.

Bård Tufte Johansen kommer med en uforbeholden unnskyldning i et åpent brev på NRK.no. i dag.

Men han forsvarer seg med at bakgrunnen for innslaget var at redaksjonen syntes at Thorbjørn Jagland hadde fått mye pes fra media, og at dette hardkjøret har gått på helsa løs.

- Dobbeltmoral

- Vi følte derfor det var på sin plass å kommentere det vi opplever som medias dobbeltmoral. Først plager man noen til de stuper, så står man ved sykesenga og snakker medfølende om hvor hardt vedkommende er blitt plaget. Vi er komikere, ikke politiske kommentatorer, og derfor gjorde vi det på denne måten, skriver Bård Tufte Johansen.

Powered by Labrador CMS