Mediefolk:

Svein Erik Giskegjerde, Hannah Amanda Hansen og Malene Indrebø-Langlo får jobb i TV 2s nye «Lab2». Foto: Privat
Svein Erik Giskegjerde, Hannah Amanda Hansen og Malene Indrebø-Langlo får jobb i TV 2s nye «Lab2». Foto: Privat

Svein Erik Giskegjerde, Hannah Amanda Hansen og Malene Indrebø-Langlo får jobb i TV 2

Styrker hovedkontoret i Bergen.

Publisert

I tråd med allmennkringkasteravtalen oppretter TV 2 nye stillinger til sitt nye prosjekt «Lab2» i Bergen. I tillegg er tre journalister ansatt i nyhets- og sportsredaksjonene i samme by.

Dette skriver TV 2 om de tre i ei pressemelding:

Malene Indrebø-Langlo (25) er ansatt som nyhetsreporter i innenriksredaksjonen i Bergen. Hun er opprinnelig fra Florø i Sogn og Fjordane, men er nå bosatt i Bergen hvor hun de siste årene har jobbet i Bergens Tidende.

– TV 2 når ut til mange mennesker og skal være en viktig stemme – også fra Vestlandet. Det er jeg sikker på at styrkingen av nyhetsredaksjonen i Bergen kommer til å levere på, sier Indrebø-Langlo.

Hannah Amanda Hansen (28) er ansatt som datajournalist i TV 2 Nyhetene og TV 2 Sporten. Hansen har MSc i informatikk og BSc i kognitiv vitenskap fra Universitetet i Bergen.

Dette er et tverrfaglig forskningsområde som bruker teknikker fra blant annet kunstig intelligens, psykologi og lingvistikk til å forstå sinnet. De siste årene har hun jobbet som utvikler og scrum-master i Knowit i Bergen.

Svein Erik Giskegjerde (29) er ansatt som reporter i TV 2 Nyhetenes innenriksredaksjon i Bergen. Han har vært tilknyttet TV 2 siden 2013. Han er utdannet ved Høgskulen i Volda.

Hans journalistiske karriere startet i Sunnmørsposten før han kom til TV 2 hvor han har jobbet som reporter på TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Nyhetene og TV2.no. I tillegg har han blant annet jobbet med minoritetsnyhetene i TV 2 Skole.

Powered by Labrador CMS