Branns Daouda Bamba og Azar Karadas (tv) klarte ikke å score i eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Viking på Brann stadion sist helg. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

BT har kjøpt tv-rettighetene til Branns treningskamper

I år har Bergensavisen rettighetene.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bergens Tidende har kjøpt tv-rettighetene til Branns treningskamper i 2020 og 2021, skriver Bergens Tidende (BT) i en pressemelding.

– Engasjementet for Brann er stort blant mange av våre abonnenter. Vi er veldig glade for at treningskampene er tilbake på våre flater. Vi er overbevist om at våre fotballinteresserte abonnenter vil sette pris på det, sier BTs konstituerte sjefredaktør Frøy Gudbrandsen ifølge pressemeldingen.

Avtalen gjelder kamper der Brann er hjemmelag.

I 2019 har Bergensavisen hatt rettighetene til treningskampene.

– Vi er godt fornøyd med avtalen vi har fått til med BT og er sikre på at de skal levere produksjoner av god kvalitet. At avtalen strekker seg over to år gir god forutsigbarhet, både for Brann og Bergens Tidende, sier Camilla Schutz, leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Sportsklubben Brann, ifølge pressemeldingen.

BT skriver at mediehuset har gjort en rekke investeringer på TV-siden denne høsten, og at dette er gjort for å gi en god teknisk kvalitet på produksjonen av Branns treningskamper.

Powered by Labrador CMS