VGTV-profil er politianmeldt, melder TV 2. Her fra Fotballfesten 2019 på Ullevaal stadion.
VGTV-profil er politianmeldt, melder TV 2. Her fra Fotballfesten 2019 på Ullevaal stadion.

TV 2: Bernt Hulsker politianmeldt etter VGTV-julebord

Anmeldt av dørvakt.

Publisert Sist oppdatert

VGTV-profil Bernt Hulsker har blitt politianmeldt etter hendelser på et forsinket julebord i regi av arbeidsgiver, skriver TV 2 torsdag.

Dørvakt Jwan Rasho på utestedet Syng forteller til kanalen at han har anmeldt Hulsker etter Hulskers oppførsel på utestedet den aktuelle kvelden.

Hele VGTV-selskapet skal ha måttet forlate lokalet etter hendelsene natt til torsdag 10. mars, skriver TV 2.

Hulsker beklager via sin manager Vilde Kristine Darvik:

«Det jeg gjorde var helt forferdelig, og jeg klarer ikke se meg selv i speilet engang. Konsekvensene har vært, og er, store. Med rette. Jeg søkte hjelp dagen etter hendelsen og har ikke vært på jobb siden. Jeg håper jeg med tiden kan vise folk hvem jeg egentlig er, og hvilke verdier jeg har. Om det tar lang tid forstår jeg og aksepterer det, men kanskje det aldri skjer. Da godtar jeg det også.»

VGTV-direktør Thomas Manus Hønningstad uttaler til TV 2 at de ikke ønsker å kommentere opplysningene TV 2 har forelagt dem utover at saken håndteres internt.

«For øvrig viser vi til de uttalelsene Bernt selv har kommet med på Instagram, som beskriver hva han står i. [...] På generelt grunnlag er slik oppførsel og ordbruk som TV 2 beskriver helt uakseptabel, så hvis noe slikt skjer tar vi det på største alvor og håndterer det internt.»

Hulsker gikk offentlig ut med en beklagelse av egen oppførsel på Instagram i forrige uke.

Powered by Labrador CMS