Mediefolk:

Øystein Byberg (til venstre) blir nyhetsredaktør i Bilforlaget. Her sammen med sjefredaktør og adm. direktør Atle Falch Tuverud.
Øystein Byberg (til venstre) blir nyhetsredaktør i Bilforlaget. Her sammen med sjefredaktør og adm. direktør Atle Falch Tuverud.

Øystein Byberg går fra Hegnar Media til Bilforlaget

Blir nyhetsredaktør.

Øystein Byberg er ansatt som nyhetsredaktør i Bilforlaget AS.

Byberg kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Hegnar.no, der han har dekket norsk næringsliv i 18 år.

– Jeg føler at stillingen er skreddersydd for meg, hvor jeg kan kombinere min erfaring innen finans- og næringslivsjournalistikk med min store interesse for bil og bilbransje, sier Øystein Byberg.

– Han vil gå inn i en nyopprettet stilling som nyhetsredaktør i Bilforlaget. Hovedområdet hans vil være bilbransjenyheter i nyhetstjenesten BilNytt.no, sier Atle Falch Tuverud ifølge en pressemelding fra forlaget.

Tuverud er administrerende direktør i Bilforlaget og har siden mai også vært sjefredaktør.

– Ansettelsen av Øystein Byberg er første ledd i utviklingen av Bilforlaget. Vi skal styrke vårt redaksjonelle team ytterligere og sette mer kraft i videreutviklingen av våre produkter og vårt mannskap, sier han.

– Med sin bakgrunn er Øystein rett mann til først og fremst være med å videreutvikle BilNytt.no som bilbransjens viktigste nyhetsformidler. I tillegg kommer han til bordet med medieerfaring som vil bidra til å utvikle våre øvrige produkter, sier Tuverud.

Powered by Labrador CMS