Mediefolk:

Nationen styrker staben med Lars Bilit Hagen. Avisen har også ansatt to journalistvikarer . Foto: Siri Juell Rasmussen/Nationen

Lars Bilit Hagen har fått fast jobb som journalist i Nationen

Ansetter én fast og to vikarer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

j– Det var veldig mange dyktige søkere, vi er stolte over at vi er en attraktiv arbeidsplass, skriver nyhetsredaktør Svein Ove Hansli i en epost til Journalisten.

­– De som har sagt ja er flinke journalister med erfaring, nyhetsteft og digital kompetanse som vi gleder oss veldig til å få med på laget.

Disse har fått jobb:

Fast stilling: Lars Bilit Hagen, 24 år. Han er i dag vikar i Nationen og har tidligere jobbet ulike steder i NRK. Bilit Hagen har bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus/Stockholms Universitet

Vikariat: Bjarne Krogstad, 29 år. Han er i dag journalist i Altaposten der han har jobbet siden september 2015. Krogstad har bachelor i medieproduksjon fra Høgskolen i Finnmark og årsstudium i engelsk fra Universitetet i Tromsø.

Vikariat: Jon-Fredrik Klausen, 24 år. Han er i dag journalist i NRK Hedmark og Oppland og har også jobbet i NRK Østfold. Klausen har bachelor i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Powered by Labrador CMS