Mediefolk:

Dagbladet TV forsterker nyhetsdesken med fra venstre Bjørge Dahle Johansen, Julie Tran, Jostein Sletten og Vegard Krüger.

Dagbladet TV ansetter fire

– Sammen og hver for seg kommer disse fire til å styrke Dagbladet TV betydelig.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fire videojournalister har fått fast jobb i Dagbladet TV: Bjørge Dahle Johansen (25), Jostein Sletten (22), Julie Tran (31) og Vegard Krüger (26).

– Jeg er veldig stolt og glad over muligheten for å bli med videre i Dagbladet TV, sier Bjørge Dahle Johansen i en pressemelding fra Dagbladet.

– Det er her jeg har lært nesten alt som er verdt å vite om det å være reporter, og jeg er veldig glad for mulighetene jeg har fått her. Nå gleder jeg meg til å gunne på videre med dette vinnerlaget, fortsetter Johansen.

I likhet med kollega Jostein Sletten har han journalistutdanning fra Oslo Met, og begge har vært tilknyttet Dagbladet TV siden 2019. Nå blir de kollegaer i faste stillinger.

– Drømmen om fast ansettelse gikk i oppfyllelse mye tidligere enn jeg hadde trodd. Jeg er oppriktig stolt og ydmyk over å få en sånn mulighet. Jeg gleder meg masse til å jobbe videre med hele drømmelaget i Dagbladet TV, sier Sletten.

To nye hentes inn fra verdenen utenfor Dagbladet-huset: Julie Tran og Vegard Krüger.

Tran kommer fra jobben som nyhetsreporter og anker i Bauer Media, som leverer nyheter til flere radiostasjoner.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Dagbladet TV. Det blir gøy å jobbe med breaking news, og være med å styrke en allerede etablert og framoverlent gjeng på Hasle, sier Tran, som har journalistutdanning fra daværende Høgskolen i Oslo, og master i rettsvitenskap.

Fra VGTV kommer Vegard Krüger , som også har erfaring fra TV 2 Sumo og Oppland Arbeiderblad. Han har journalistutdanning fra Bodø. Og har studert film ved Høgskolen i Kristiania.

– Dagbladet TV virker som en kjempekul arbeidsplass med flinke folk og innovative løsninger. Det er veldig digg med fast jobb – nå gleder jeg meg til å komme i gang for fullt, og bli en del av laget, sier Krüger.

Avdelingsleder Tanja Wibe-Lund i Dagbladet TV legger til:

– Vi har sikret oss fire spesialister med spisskompetanse innen nettopp dette. Med disse ansettelsene falt viktige brikker på plass.

– Vi er utrolig fornøyde med ansettelsene vi har gjort. Sammen og hver for seg kommer disse fire til å styrke Dagbladet TV betydelig, sier redaksjonssjef Bjørn Carlsen.

– Vår ambisjon er å være best på breaking news 24/7, samt å være best på underholdende videoer fra inn- og utland. Disse fire vil sørge for at vi blir enda bedre på disse områdene, sier han i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS