Mediefolk:

Elias Kr. Zahl-Pettersen kom til Dagbladet TV som tilkallingsvikar vinteren 2019.
Elias Kr. Zahl-Pettersen kom til Dagbladet TV som tilkallingsvikar vinteren 2019.

Elias Kr. Zahl-Pettersen er ny vaktsjef i Dagbladet TV

– Å være kaptein for et sånt lag er en gave.

Publisert

Elias Kr. Zahl-Pettersen (30) går fra reporter-rollen til vaktsjefstolen i Dagbladet TV, skriver Dagbladet i en pressemelding.

30-åringen kom til Dagbladet TV som tilkallingsvikar vinteren 2019, og ble fast ansatt som reporter på nyhetsdesken i Dagbladet TV høsten 2020. Den siste perioden har han vikariert som vaktsjef.

– Dagbladet TV og jeg har de siste årene vist seg å være en bedre match enn stekt makrell og agurksalat, så det er en glede å få fortsette å sette mitt preg på innholdet vi lager, sier Zahl-Pettersen i pressemelding.

– Det skjer store ting i Dagbladet for tida, og TV-linja er åpenbart et viktig ledd i denne satsingen. Jeg er ekstremt heldig som får fortsette å jobbe med noen av medienorges mest fagsterke, oppofrende og ikke minst kreative TV-journalister. Fine folk er de søren meg også! Å være kaptein for et sånt lag er en gave.

Dagbladets TVs redaksjonssjef Bjørn Carlsen legger til:

– Elias er en utrolig dyktig, kunnskapsrik og kreativ journalist. Han kan den ene dagen lede en 12 timer lang maratonsending om presidentvalget i USA på mesterlig vis, før han dager etter finner og lager de mest underholdene og spektakulære videoene verden har å by på. Det er akkurat den miksen vi er ute etter i Dagbladet TV. Vi ser fram til at Elias nå skal bruke sitt brede blikk på nyheter som vaktsjef.

Powered by Labrador CMS