Mediefolk:

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med TV, sier Mina Ridder-Nielsen Janssen.
– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med TV, sier Mina Ridder-Nielsen Janssen.

Mina Ridder-Nielsen Janssen blir ny vaktsjef i Dagbladet TV

– Jeg ønsker å videreutvikle nyhetsdekningen.

Publisert Sist oppdatert

Dagbladet TV fortsetter å fylle på og forsterke nyhetslaget, skriver Dagbladet i en pressemelding. Sist ut er Mina Ridder-Nielsen Janssen, som blir ny vaktsjef.

– Jeg gleder meg stort til å bli en del av Dagbladet TV. Jeg ønsker å videreutvikle nyhetsdekningen, og sørge for at Dagbladet TV alltid er først ute med siste nytt, sier Ridder-Nielsen Janssen i pressemeldingen.

Hun har jobbet i Dagbladet i tre år, etter at hun kom inn som praksisstudent i 2018. Siden har hun vært tilknyttet nyhetsavdelingen i Dagbladet i ulike roller. De siste åtte månedene har hun jobbet som nattevakt og vikariert som digital vaktsjef på Dagbladet.no.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med TV, og gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven med de flinke folkene i Dagbladet TV, sier hun.

Redaksjonssjef Bjørn Carlsen sier at den nye vaktsjefen kan nyheter, og har et stort hjerte for Dagbladet og Dagbladet TV.

– Det er en kompleks, men morsom jobb, å lede det daglige arbeidet i Dagbladet TV. Man skal reportasjelede reportere, være vaktsjef for et utall livesendinger, se gjennom alle videoer før publisering, samt holde god kommunikasjon med de øvrige avdelingene i Dagbladet. Jeg er overbevist om at Mina er den beste kandidaten til å fylle denne rollen, sier Carlsen.

Powered by Labrador CMS