Mediefolk:

Dagbladet TV forteller at aldri før har så mange blitt ansatt på en og samme gang hos dem.
Dagbladet TV forteller at aldri før har så mange blitt ansatt på en og samme gang hos dem.

Syv får fast jobb i Dagbladet TV

Seks av dem kommer fra vikariater og prosjektstillinger i mediehuset.

Publisert Sist oppdatert

Aldri før har så mange blitt ansatt på en og samme gang i Dagbladet TV, skriver mediehuset i en pressemelding.

– Det er selvfølgelig en glede å gi så mange unge flinke folk fast jobb i den tiden mediebransjen er inne i nå. Mange av disse kjenner vi godt fra før og de har vært med på å bygge fundamentet vi nå ansetter ut ifra, forteller redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen, ifølge pressemeldingen.

Av de syv som ble ansatt denne uken har seks gått i lengre vikariater og prosjektstillinger i mediehuset på Hasle i Oslo. Nå tas mange av prosjektene til Dagbladet TV inn i drift ved inngangen til det nye budsjettåret til Aller Media, opplyser Carlsen.

– Det Bjørn og hans gjeng har skapt det siste halvannet året har vært over all forventning. Dette er et vinnerlag med sylskarp tabloidfaglig kompetanse. Seere som vil bli underholdt og oppdatert går en trygg fremtid i møte, sier TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen.

Disse ha nå fått fast jobb:

ELIAS KR. ZAHL-PETTERSEN (29) kom inn som tilkallingsvikar i Dagbladet TV i februar 2019. Zahl-Pettersen er utdannet journalist fra Norge Kreative Høyskole, har en bachelor i utviklingsstudier, samt to årsstudium i filmkunst fra Høyskolen i Oslo og Akershus.

MAJA WALBERG KLEV (25) har to års erfaring fra VGTV. Det siste året har hun jobbet for Faktisk.no. Klev har bachelor i journalistikk, med fordypning i TV ved Oslo Met.

CHRISTIAN WEHUS (25) kom inn som tilkallingsvikar i Dagbladet TV i april 2019. Han har en bachelor i film og TV-kreatør fra Westerdal Oslo Act.

MARTE NYLØKKEN HELSETH (25) kom inn i en prosjektstilling i nyhetsturnusen i Dagbladet TV i september 2019. 25-åringen har tidligere jobbet i VG, NRK og Eurosport. Hun har en bachelor i journalistikk fra Oslo Met.

ØYSTEIN SÆTHRE (43) kom inn i en prosjektstilling i nyhetsturnusen til Dagbladet TV i august 2019. Han har i flere år vært programleder og kommentator i TV 2 Zebra, jobbet som fotograf i TV 2 og mange år i lokal tv-stasjonene TV Romerike og TV 8.

ANDREAS SÆRSLAND (26) har siden oppstarten av «Rødt Kort» vært produsent for sportsprogrammet. Særsland er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med fordypning i «Leadership and change». Han var ferdig utdannet våren 2019. Parallelt med studiene jobbet han som sportsreporter i Nettavisen.

MELINA PAMBOU SUNDFØR (26) har det siste året blitt en tydelig profil for Dagbladet TV som programleder for «Rødt Kort». Tidligere har hun jobbet både i VGTV, VG og TV 2 Sporten. 26-åringen har en bachelor i journalistikk fra Kingston University.

Powered by Labrador CMS