Her er den nye lederduoen: Eva Holmgren er ansatt som daglig leder og Bjørn Inge Rødfoss som ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad. Foto: EUB
Her er den nye lederduoen: Eva Holmgren er ansatt som daglig leder og Bjørn Inge Rødfoss som ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad. Foto: EUB

Dette er den nye redaktøren i Eidsvoll Ullensaker Blad

Bjørn Inge Rødfoss er ansatt som ansvarlig redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Bjørn Inge Rødfoss er ansatt som ansvarlig redaktør og Eva Holmgren som daglig leder i Eidsvoll Ullensaker Blad.

Onsdag formiddag ble det offentliggjort under et allmøte i Eidsvoll Ullensaker Blad hvem som er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder, skriver avisen i en pressemelding.

Bjørn Inge Rødfoss overtar etter Vegard Storbråten Øye som ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad 1. januar 2019. Rødfoss har jobbet som journalist i Eidsvoll Ullensaker Blad i åtte år, og har blant annet vært avdelingsleder for avisens Jessheim-kontor.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven, og nye utfordringer. Vi er midt i en veldig spennende region med gode framtidsutsikter, og jeg har stor tro på god vekst og utvikling for avisen – både digitalt og på papir, sier Rødfoss i en pressemelding.

Eva Holmgren er ansatt som daglig leder fra i dag, 12. desember. Hun har vært konstituert i stillingen siden 1. juni. Holmgren har jobbet i avisen i 15 år, og har de siste årene vært markeds- og økonomisjef.

– Jeg ser fram til å fortsette arbeidet med levere et godt produkt og resultat i tett samarbeid med Bjørn Inge Rødfoss, sier hun.

Styreleder Jan Morten Drange er ifølge pressemeldingen svært fornøyd med ansettelsene.

– Jeg er glad vi har gjennomført denne prosessen på en rask og god måte. Det er gledelig at vi kan løfte fram gode interne krefter, sier Drange.

For ordens skyld: Roger Aarli-Grøndalen var ansvarlig redaktør/adm.dir. i Eidsvoll Ullensaker Blad fram til juni i år.