Etter 14 som ansvarlig redaktør på Hitra-Frøya, skal Bjørn Lie Rønningen nå jobbe som prosjektredaktør i Polaris Media Midt-Norge.
Etter 14 som ansvarlig redaktør på Hitra-Frøya, skal Bjørn Lie Rønningen nå jobbe som prosjektredaktør i Polaris Media Midt-Norge.

Mediefolk:

Bjørn Lie Rønningen slutter som ansvarlig redaktør i Hitra-Frøya

Går over i ny stilling hos eieren Polaris Media Midt-Norge.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Hitra-Frøya ble i dag orientert om at Bjørn Lie Rønningen (49) går over i en nyopprettet stilling som prosjektredaktør i Polaris Media Midt-Norge, skriver avisen i en pressemelding.

Rønningen har vært ansvarlig redaktør for Hitra-Frøya siden 2008.

– Jeg trives fortsatt kjempegodt sammen med denne flinke gjengen. Sammen har vi stått på dag og natt og klart å bygge et sterkt digitalt mediehus. Men så dukket denne muligheten opp til å jobbe enda bredere med lokaljournalistikk og mediehusutvikling, og da måtte jeg bare gripe den, sier Rønningen i pressemeldingen.

Styreleder Henning Johansen sier at de liker dårlig at Rønningen velger å slutte.

– Men når valget først er tatt, takker vi Rønningen for en meget godt utført jobb, og vi er glade for at vi beholder ham i konsernet. Arbeidet med å finne hans etterfølger starter umiddelbart. Hitra-Frøya er et utviklingsorientert og spennende mediehus i en region med sterk vekst. Vi jakter en redaktør som ønsker å ta journalistikken videre sammen med den dyktige staben i Hitra-Frøya

Rønningen har bakgrunn fra Adresseavisen, Tønsbergs Blad og TV Vestfold i tillegg til Hitra-Frøya.

Powered by Labrador CMS