Mediefolk:

Bjørn-Martin Bache Nordby forlater Trigger for ny jobb i Schibsted.
Bjørn-Martin Bache Nordby forlater Trigger for ny jobb i Schibsted.

Bjørn-Martin Bache Nordby blir ny kommunikasjons-direktør i Schibsted News Media

Tidligere VG-journalist tilbake til Schibsted.

Publisert Sist oppdatert

Bjørn-Martin Bache Nordby tar på nyåret over som kommunikasjonsdirektør i Schibsteds nyhetsdivisjon - med merkevarer som VG, Aftenposten, Svenska Dagbladet, Aftonbladet, E24 og Podme i porteføljen, skriver Schibsted i en pressemelding.

Bache Nordby kommer fra stillingen som PR- og kommunikasjonsrådgiver i Trigger, der han også har vært fagleder. Han har fra tidligere bakgrunn som journalist i blant annet VG, hvor han jobbet i fire år.

– Jeg gleder meg helt enormt til å ta fatt på denne utfordringen. Schibsted er det ledende mediekonsernet i Norden. De er i sterk medvind, og har en klar ambisjon om videre vekst, sier Bache Nordby i pressemeldingen.

Konserndirektør i Schibsted News Media, Siv Juvik Tveitnes, legger til:

– I et felt med mange gode søkere med allsidig bakgrunn, utmerket Bjørn-Martin seg med en dyp innsikt og solid forståelse for Schibsteds posisjon og samfunnsoppdrag. Med sin brede erfaring som både journalist og kommunikasjonsrådgiver har han verktøykassen som skal til for å lykkes. Han har jobbet både operativt og strategisk, og han blir et solid tilskudd for oss i News Media.

Powered by Labrador CMS