Mediefolk:

Nina Lorvik, Bjørn Vegar Digre, Trine Solberg og Sigurd Øfsti er ansatt i Nettavisens Pluss-redaksjon. Foto: Privat
Nina Lorvik, Bjørn Vegar Digre, Trine Solberg og Sigurd Øfsti er ansatt i Nettavisens Pluss-redaksjon. Foto: Privat

Disse fire skal styrke Nettavisens Pluss-redaksjon

– Det var mange gode søkere, men disse skilte seg raskt ut.

Publisert Sist oppdatert

Nettavisen melder om fire nye ansikter i Pluss-redaksjonen.

– Vi er veldig fornøyde. Det var mange gode søkere, men disse skilte seg raskt ut. Alle fire er allsidige journalister, og vi får en fin miks av nye og kjente ansikter, sier Liv Ingrid Mellemseter i ei pressemelding.

Mellemseter leder Nettavisens Pluss-satsing.

Bjørn Vegar Digre (26) får mye av det samme ansvaret han har hatt når han går inn i Pluss-redaksjonen.

Han begynte i Nettavisen som deltidsansatt på sporten i februar 2017. Han vikarierte som vaktsjef fra april 2018 til februar i år, og har siden jobbet med å formidle Nettavisens Direktesport og Amedias sportsrettigheter i en prosjektstilling.

Trine Solberg (29) skal fortsette i nyhetsturnus på desken, kombinert med en prosjektstilling på Pluss.

Hun har jobbet deltid i kvelds- og helgeturnusen på Nettavisen-desken siden oktober 2018. Hun har tidligere jobbet i dittOslo, og har i senere år jobbet som frilanser, hovedsakelig for KK.no. Solberg blir i stillinga i første omgang ut året.

Nina Lorvik (26) begynner i fast fulltidsstilling i redaksjonen etter sommeren.

Hun kom til Nettavisen som vikar i Livsstil-redaksjonen i januar i år, og har etter dette vikariert i debattredaksjonen, gått i kvelds- og helgeturnus på desken og jobber nå i sommervikariat i nyhetsredaksjonen. Nina kommer i likhet med Trine til å kombinere jobbing i kvelds- og helgeturnus på desken med jobb i Pluss-redaksjonen.

Sigurd Øfsti (33) er ny i Nettavisen, men er ikke ukjent i Amedia.

Han har en mastergrad i journalistikk fra Universitetet i Oslo/Høgskolen i Oslo og Akershus, og var innom Drammens Tidende og Moss Avis før han i desember 2011 havnet i Smaalenenes Avis. Siden mars 2018 har han jobbet i Fredriksstad Blad. Han begynner i fast fulltidsstilling når arbeidsforholdet i FB opphører.