4. juni kommer den amerikanske journalisten og forfatteren Bob Woodward til Folketeateret for blant annet å snakke om sin Trump-bok. Foto: Alex Gallardo / Reuters / NTB scanpix
4. juni kommer den amerikanske journalisten og forfatteren Bob Woodward til Folketeateret for blant annet å snakke om sin Trump-bok. Foto: Alex Gallardo / Reuters / NTB scanpix

Bob Woodward kommer til Norge

Watergate-legenden skal snakke om Trump.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Interessen for Bob Woodward er stor etter at han tidligere i høst slapp boka Fear: Trump in the White House, og 4. juni er det klart for An Evening with Bob Woodward på Folketeateret i Oslo.

Ifølge en pressemelding fra arrangøren, har Woodward etter å ha reist rundt i USA for å snakke om Trump-boka, funnet ut at folks spørsmål kan deles inn i fire kategorier:

  • Hvordan har president Donald Trump det og hvordan har han klart å overleve?
  • Etterforskningen av spesialrådgiveren Robert Mueller: Vil det bli som Watergate-skandalen eller vil det forsvinne som Reagans Iran-Contras-skandalen?
  • Hva er sannsynligheten for en ny krig? Hva er målene med Nord-Korea, i Midtøsten, med den Islamske stat, og om terrorisme?
  • Er den amerikanske/globale økonomien stabil eller er vi på veil til å få problemer? Hvordan spiller Trump’s America First Agenda ut med USAs allierte og fiender over hele verden?

Dette vil også være noe av det han tar utgangspunkt i når han kommer til Norge neste sommer.

Bob Woodward er mest kjent sitt arbeidet med den såkalte Watergate-skandalen tidlig på 70-tallet. Sammen med kollega Carl Bernstein i Washington Post, sto de bak mange av de største avsløringene knyttet til avlytting, innbrudd og andre ulovlige forhold med forgreininger til Det hvite hus, som til slutt gjorde at daværende president Richard Nixon måtte gå av.

Powered by Labrador CMS