Sindre Kolberg (til venstre) og Sondre Skjelvik (til høyre) blir begge to nyhetsredaktører i Bodø Nu. I bakgrunnen står sjefredaktør Geir Are Jensen. Foto: Bodø Nu (med tillatelse)

Sindre Kolberg og Sondre Skjelvik blir nyhetsredaktører i Bodø Nu

Vil gi alle muligheten til å være mer ute i felten.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bodø Nu har hatt flere redaktørnyheter å melde det siste året. Nå rykker to av journalistene opp til stillingen som nyhetsredaktør.

– Det kan muligens virke overdrevet for en liten avis å ha tre redaktører. Men dette gir oss mulighet til å rullere ansvaret for den daglige nyhetsledelsen, slik at vi alle stadig får vært ute i felten, som journalister. Det er hensikten, sier sjefredaktør Geir Are Jensen til egen avis.

Sindre Kolberg (23) har vært tilknyttet Bodø Nu siden februar 2016. I 2017 ble han fast ansatt. Sondre Skjelvik (28) kom inn i Bodø Nu i april, helt uten erfaring.

– Sindre og Sondre har dessuten utviklet seg formidabelt på kort tid, og er blitt flotte og uredde journalister. De var absolutt klare for lederansvar. Det er den største gleden ved denne jobben å dyrke frem slike talenter, sier Jensen.

Samtidig går Rachel Elisabeth Antonsen inn som ny magasinsjef. Antonsen startet i Bodø Nu høsten 2018, og har mastergrad i journalistikk. Tidligere har hun erfaring fra blant annet Politiforum og Universitas.

Powered by Labrador CMS