Mediefolk:

Tonja Ingrid Sødal Folkvard tar fra månedsskiftet over som redaktør for magasinet Hytteliv. Foto: Egmont Publishing
Tonja Ingrid Sødal Folkvard tar fra månedsskiftet over som redaktør for magasinet Hytteliv. Foto: Egmont Publishing

Tar over som redaktør for Hytteliv

– Takknemlig for muligheten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tonja Ingrid Sødal Folkvard overtar fra 1. september 2019 som redaktør i Hytteliv, skriver Egmont Publishing i en pressemelding.

– Hytteliv, både temaet og magasinet, er noe jeg har et nært forhold til, og den interessen deler jeg med mange. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får denne muligheten til å jobbe med Hytteliv, sier Folkvard ifølge pressemeldingen.

– Jeg håper at jeg sammen med våre engasjerte lesere og den fantastiske redaksjonen kan være med på å dyrke hyttelivet videre fremover, både i sin vante form i magasinet, og med gamle og nye lesere på andre flater, fortsetter hun.

Hytteliv utkom for første gang i 1972, og er Norges største hyttemagasin.

– Tonja har vært ansvarlig for Hyttelivs aktivitet i sosiale medier det siste halvåret, og har vist at hun kan kommunisere godt med målgruppen. Hun er både energisk, kreativ og brukerorientert, og det blir veldig bra for Hytteliv og innholdet vi skal utvikle mot hytteinteresserte i alle kanaler, sier Kjersti Myhre, målgruppesjef for Tradisjon og livsstil i Egmont Publishing.

Den nye redaktøren har har vært ansatt i Egmont siden 2010. Hun kommer fra stillingen som redaksjonssjef i bladet BoligDrøm. Tidligere har hun vært redaksjonssjef i Hageliv & uterom og Foreldre & barn, og redigerer og reporter i blant annet BoligDrøm og Rom 123.

Folkvard overtar stillingen i Hytteliv etter Mette Karlsrud Stene-Johansen som nå er produkt- og utviklingssjef i virksomhetsområdet Ung i samme mediekonsern.

Powered by Labrador CMS