Mediefolk:

Nye oppgaver venter Elisabeth Halmø i den danske hovedstaden.
Nye oppgaver venter Elisabeth Halmø i den danske hovedstaden.

Elisabeth Halmø blir ny chief content officer i Bonnier

Flytter til København.

Publisert Sist oppdatert

Elisabeth Halmø (44) forlater Oslo for ny toppjobb som chief content officer i Bonnier Publication i Danmark, skriver selskapet i en pressemelding. Hun går også inn i forlagets ledergruppe.

Halmø er utdannet journalist og har bakgrunn som journalist og redaktør. Hun var også medeier i innholdsbyrået Content House, som blant annet produserte redaksjonelt innhold på oppdrag for Hjemmet Mortensen/Egmont Publishing.

Halmø har også jobbet som sjefredaktør i MSN/Microsoft og kommer til Bonnier fra en stilling med ansvar for innhold og partnerskap i Canal Digital.

– Bonnier Publications står på et veldig spennende sted. Med sterke merkevarer, en stor nordisk abonnementsvirksomhet og digitale abonnement på de største titlene, er utgangspunktet virkelig bra. Transformasjonen krever mye, og jeg ser frem til å kunne bidra til denne utviklingen sammen med dyktige kolleger og ansatte, sier Halmø ifølge pressemeldingen.

Bonnier avviklet sitt Norges-kontor i 2018, men utgir fremdeles flere blader på det norske markedet. Blant annet motebladet Costume og Illustrert Vitenskap.