Mediefolk:

Felicia Øystå og Marcus Røseth Isachsen har fått jobb i Svalbardposten.
Felicia Øystå og Marcus Røseth Isachsen har fått jobb i Svalbardposten.

Felicia og Marcus til Svalbard:
– Jeg kunne ikke vært mer glad om jeg vant i lotto

Nå blir det snøscooter på jobb for de to.

Publisert Sist oppdatert

Svalbardposten har ansatt Felicia Øystå (52) og Marcus Røseth Isachsen (20) som journalister, skriver avisen i en pressemelding.

– Jeg kunne ikke vært mer glad om jeg vant i lotto, sier Øystå i pressemeldingen.

Hun har tidligere jobbet som ansvarlig redaktør i Akershus Amtstidende og som nyhetsredaktør i Kommunal Rapport. Isachsen har bakgrunn fra Sandefjords Blad.

– Jeg er takknemlig for denne muligheten, dette har vært en drøm for meg lenge, fortsetter Øystå.

– Å jobbe i en avis som Svalbardposten, i et multikulturelt og værhardt samfunn er noe jeg ser frem til. Som journalist er mine hjertesaker politikk og forvaltning, men gleden ved å være lokalavisjournalist er også alle menneskene man møter i jobb, som man også møter på butikken, sier hun.

Isachsen forteller at etter at han besøkte Svalbard for noen år siden, har han lengtet tilbake.

– Som journalist ser jeg spesielt frem til å bli kjent med lokalmiljøet. Jeg har nemlig hørt rykter fra tidligere beboere om at det er spesielt varmt og inkluderende, sier Isachsen.

Redaktør Børre Haugli er strålende fornøyd med ansettelsene.

– Det er et privilegium å drive en lokalavis som til de grader får godt kvalifiserte søkere til journalist-jobbene. Felicia og Marcus representerer ytterlighetene i kompetanse og vil garantert tilføre journalistikken i Svalbardposten både grundighet og klokskap. Begge har vist at de kan sitt fag og at de ikke er redd for å fryse ræva av seg, sier Haugli.

– De har også et aldersmessig spenn som gjør at vi er bedre rustet til å komme under huden på alle områdene i lokalmiljøet, forsetter han.

Powered by Labrador CMS