Rosenborg Gjermund Åsen kunne juble for seier i bortekampen mot Brann. Kampen ble den meste sette i Eurosport Norges historie.
Rosenborg Gjermund Åsen kunne juble for seier i bortekampen mot Brann. Kampen ble den meste sette i Eurosport Norges historie.

Seerrekord for Eurosport da Rosenborg slo Brann

Hadde en markedsandel på 35,3 prosent.

Publisert Sist oppdatert

293.000 seere benket seg foran skjermen i Rosenborgs første kamp etter Horneland-sparkingen.

Aldri før har Eurosport Norge hatt så mange seere under en eliteseriekamp.

– Med 293.000 seere er gårsdagens kamp den mest sette eliteseriekampen noensinne på Eurosport Norge. Det er utrolig gledelig med så gode tall sent i juni, sier fungerende sportssjef i Eurosport Morten Johannessen.

Søndagens hovedkamp hadde en markedsandel på 35,3 prosent. På det meste var 360.000 seere innom sendingen fra Brann Stadion i Bergen.

– Et snitt på 293 000 er historisk for Eurosport Norge. Det er ingen tvil om at det var knyttet stor spenning til kampen i går, etter alt som har skjedd i Rosenborg i det siste. I tillegg er det fortsatt mange som er sulteforet på live sport, sier Johannessen.

Neste serierunde i Eliteserien sparkes i gang førstkommende onsdag og torsdag. Rosenborg tar imot Vålerenga, mens Brann må ta turen til Sarpsborg.