Oddvar Sagbakken Saanum, Oline Birgitte Nave, Johannes Steen, Håkon Kvam Lyngstad og Sindre Camilo Lode er de nye reporterne i TV 2.
Oddvar Sagbakken Saanum, Oline Birgitte Nave, Johannes Steen, Håkon Kvam Lyngstad og Sindre Camilo Lode er de nye reporterne i TV 2.

Mediefolk:

TV 2s breaking-avdeling ansetter fem nye reportere

– Dette er litt av et stjernelag, og vi er sikre på at de vil bidra til å løfte breakingdekningen vår til nye høyder.

Publisert Sist oppdatert

Breakingavdelingen i TV 2 henter fem reportere fra VG, NRK og Bergens Tidende: Oddvar Sagbakken Saanum (25), Oline Birgitte Nave (26), Johannes Steen (26), Håkon Kvam Lyngstad (27) og Sindre Camilo Lode (33). Det skriver TV 2 i en pressemelding.

– Det er utrolig gledelig å se at satsingen fortsetter å tiltrekke seg talenter fra flere av de største redaksjonene i landet. Dette er litt av et stjernelag, og vi er sikre på at de vil bidra til å løfte breakingdekningen vår til nye høyder, sier nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, i pressemeldingen.

Nina Merete Eldor er i gang som ny breakingsjef i TV 2, og har ansvar for den nyetablerte breakingdesken. Eldor kom nylig fra stillingen som redaksjonssjef i NTB.

– Dette er en ekte gladnyhet for TV 2.no! Her har vi signert fem knallsterke breakingreportere med stor forståelse for faget, og som er ivrige etter å bidra i satsingen på vår nye breakingdesk, sier Eldor.

Saanum kommer fra NRK Sport og var tidligere i NTB, Nave jobber i dag som nyhetsjeger i VG, og Steen kommer fra Bergens Tidende og et sommervikariat i VG. De starter alle i løpet av september. Lyngstad og Lode kommer begge fra VG og tiltrer som breakingreportere i TV2.no 1. oktober.

Powered by Labrador CMS