Instituttleder Eivind Andrés Fjellstad gir seg på Institutt for Journalistikk i Fredrikstad etter seks år.
Instituttleder Eivind Andrés Fjellstad gir seg på Institutt for Journalistikk i Fredrikstad etter seks år.

IJ-sjef Eivind Fjellstad slutter

Starter som kommunikasjonssjef i Fredrikstad kommune.

Publisert Sist oppdatert

Eivind Fjellstad slutter som instituttleder for Institutt for Journalistikk (IJ) i Fredrikstad. Det melder IJ selv i en pressemelding.

– Jeg har hatt fantastisk spennende og fine år på IJ. Instituttets tjenester har vært etterspurte og vi har hatt en veldig god utvikling på mange områder, skriver Fjellstad i meldinga.

Han roser videre gode kollegaer og viser til at IJ er inne i en spennende tid med digitalisering av kurstilbud og flytting til Pressens hus.

Fjellstad ble instituttleder 1. juni 2014, og skriver at det nå er på tide å søke nye utfordringer, etter å ha vært på IJ i seks år.

– Eivind har vært en god leder for IJ. Jeg skulle gjerne samarbeidet med ham også når IJ skal inn i Pressens Hus neste år. Nå blir det en ny leder som få denne muligheten. Driften av IJ går med full kraft videre - ikke minst med flere nye nettkurs nå. Ij er godt rustet for framtida og stillingen som IJ-leder vil bli utlyst, sier styreleder Britt Sofie Hestvik i pressemeldinga.

Hun opplyser om at Fjellstad har seks måneders oppsigelse og vil inntil videre stå i stillingen. Han har fått ny jobb som kommunikasjonssjef i Fredrikstad kommune.

IJ er en stiftelse som driver med kurs for og kompetanseheving av journalister. Instituttet ble stiftet av Norsk journalistlag, Norsk redaktørforening og Mediebedriftenes landsforening i 1975.

Powered by Labrador CMS