Mediefolk:

42 år gamle Camilla Aadland blir nå nyhetsredaktør for tre publikasjoner. Foto: NHST
42 år gamle Camilla Aadland blir nå nyhetsredaktør for tre publikasjoner. Foto: NHST

Camilla Aadland blir nyhetsredaktør for Fiskeribladet, Tekfisk og Intrafish

Får mer ansvar.

Publisert Sist oppdatert

Camilla Aadland (42) er ansatt som nyhetsredaktør for NHSTs norske sjømatpublikasjoner Fiskeribladet, Intrafish og Tekfisk, skriver NHST i en pressemelding.

Aadland kommer fra stillingen som redaksjonssjef for Tekfisk, som er Fiskeribladet og Intrafish sitt nettsted om teknologi og forskning i sjømatnæringen

– Camilla har sammen med sine kolleger gjort en imponerende jobb med å bygge opp vårt nye nettsted. Tekfisk har i løpet av 1,5 år blitt det viktigste nisjenettstedet for FOU i sjømatnæringen, sier Øystein Hage ifølge pressemeldingen.

Hage rykket for kort tid tilbake opp og ble publisher for de samme publikasjonene.

– Med Camilla som ny nyhetsredaktør er målet å gjøre innholdet i alle de tre publikasjonene enda mer relevant. Vi skal sette dagsorden både i og utenfor sjømatnæringen. Vi skal dessuten videreutvikle vårt innhold med mer dyptgående journalistikk, flere kommentarer og innsiktsfulle analyser, sier Hage.

– Jeg gleder meg til å jobbe enda tettere med alle de flinke medarbeiderne i Fiskeribladet, Intrafish og Tekfisk. Vi står foran en spennende tid, og jeg er sikker på at vi vil fortsette å levere mye god journalistikk fremover. Sjømatnæringen er en svært viktig bransje, og jeg er stolt og ydmyk over å få lede det redaksjonelle arbeidet i tre publikasjoner som dekker denne næringen godt og grundig, sier Aadland ifølge pressemeldingen.

42-åringen har tidligere jobbet i blant annet Teknisk Ukeblad, Bergens Tidende og Sysla.