Mediefolk:

Nye folk på plass: Julie Arntsen, Joar Vatlestad (bak til venstre) og Robert Nedrejord (bak til høyre).
Nye folk på plass: Julie Arntsen, Joar Vatlestad (bak til venstre) og Robert Nedrejord (bak til høyre).

Fiskeribladet og IntraFish ansetter tre nye journalister

Oppretter også nytt kontor i Narvik.

Publisert Sist oppdatert

Julie Arntsen (28) startet i fast jobb i Fiskeribladet 1. juni. Med hennes ansettelse oppretter Fiskeribladet lokalkontor i Narvik, opplyser avisen i en pressemelding.

Arntsen er opprinnelig fra Tromsø, men har de siste fire årene jobbet i avisa Fremover, som har hovedkontor i Narvik.

– Det er veldig stor stas å få være med og skape et større pressemiljø i Narvik. Ikke minst blir det spennende å prøve seg på noe nytt, men det er med litt skrekkblandet fryd siden jeg blir alene på kontoret, sier Arntsen i pressemeldingen..

Arntsen er utdannet journalist ved Nord universitet i Bodø og har også vært innom Finnmark Dagblad.

Samme dag startet Joar Vatlestad (30) i fast jobb i IntraFish. Vatlestad får ansvar for å bygge opp en egen seksjon om jobb og karriere innen både fiskeri og havbruk.

Vatlestad har de siste fire årene vært tilknyttet sportsredaksjonen i Bergens Tidende. Han har utdanning i journalistikk fra Universitetet i Bergen og er i gang med en mastergrad i undersøkende journalistikk.

Vatlestad er opprinnelig fra Lærdal, og har tidligere jobbet i Sogn Avis.

– Det blir veldig spennende å prøve seg på et nytt felt. Heldigvis er det mange her som kan bidra med kompetanse og erfaring. Så blir det forhåpentligvis snart lettere å dra ut og møte folk igjen, sier Vatlestad.

I mars begynte Robert Nedrejord (31) som journalist i IntraFish. Han har de siste årene jobbet som nattevakt i TV 2, og har tidligere blant annet jobbet i Bergens Tidende. Nedrejord er opprinnelig fra Suldal, og har en mastergrad i undersøkende journalistikk fra Universitetet i Bergen.

– Dette er noe av det mest spennende jeg har jobbet med, og det har vært kjempegøy å sette seg inn i det som er en helt ny verden for meg. Læringskurven er meget bratt, sier Nedrejord.

IntraFish har nå seks journalister, mens Fiskeribladet har 12.

– Jeg er utrolig glad for at vi har fått så dyktige folk om bord. Robert har allerede opparbeidet seg god innsikt om havbruksnæringen, og jeg har stor tro på at Julie og Joar vil styrke dekningen vår innen fiskeri og havbruk fremover, sier nyhetsredaktør Camilla Aadland.

IntraFish og Fiskeribladet er en del av NHSTs sjømatsatsing.

– Vi er utrolig glade for å ha rekruttert tre nye journalister til NHSTs sjømatsatsing, og ikke minst har jeg tro på arbeidet vi skal gjøre med karrierestoffet vårt. Sjømatnæringen vokser, og vi skal ta temperaturen på dette. Vi har derfor lært av DNs ledersatsing, og vil utvikle mer relevant innhold om arbeidsliv og ledelse for bransjen. Jeg tror det vil komme svært mye spennende innhold ut av dette, sier ansvarlig redaktør Øystein Hage.

Powered by Labrador CMS