Mediefolk:

Ingjerd Østrem Omland får nye oppgaver i P3. Snart overtar hun som TV-sjef. Foto: Morten Aakre / NRK
Ingjerd Østrem Omland får nye oppgaver i P3. Snart overtar hun som TV-sjef. Foto: Morten Aakre / NRK

Ingjerd Østrem Omland blir ny redaksjonssjef TV for NRK P3

Er i dag fungerende P3-redaktør.

Publisert Sist oppdatert

– Ingjerd ble valgt fordi hun er en dyktig og nytenkende leder, rett og slett! En ordentlig lagspiller med strategisk forståelse og stor gjennomføringsevne. Dessuten har Ingjerd en unik innsatsvilje for å skape og legge til rette for historiefortelling av høy kvalitet. Disse egenskapene vil komme godt med når hun nå skal ta P3s TV-produksjon videre sammen med vår dyktige redaksjon, sier P3-redaktør Camilla Bjørn til egen nettside.

Ingjerd Østrem Omland er i dag fungerende P3-redaktør for Camilla Bjørn som er i svangerskapspermisjon.

– Ingjerd skal sikre at P3 får utviklet og produsert serieinnhold for målgruppen basert på deres behov, publisert der unge er. Det er ingen liten oppgave hun går til, sier Bjørn.

Østrem Omland har bakgrunn fra både TV 2 og VG, og har i NRK fått prøve seg om redaksjonssjef for blant annet P3nyheter, Her og nå og NRK Trafikk. Før hun overtok som fungerende P3-redaktør, vikarierte hun som radio- og nettsjef i ungdomskanalen.

– Jeg elsker P3. Oppdraget vi har, målgruppa vår. TV-redaksjonen er full av folk med ambisjoner som pusher grenser og skaper innhold som utgjør en forskjell. Min jobb blir å sørge for at de har alt de trenger for å lage innholdet målgruppa finner, velger og elsker - og at P3 forblir nyskapende. Jeg gleder meg, sier Østrem Omland til nrk.no.

Powered by Labrador CMS