TV 2 Sumo-sjef Christian Birkeland har tro på smarthøyttalere. Foto: Erik Edland

Denne måneden lanseres Google Home i Norge, og TV 2 står klare med nyhetstjeneste for smarthøyttalere

Nyheter via digital assistent.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

«OK Google, gi meg de siste nyhetene fra TV 2!». Om mange av oss kommer til å starte dagen på denne måten i månedene som kommer, gjenstår å se, men i TV 2 har de - i likhet med VG, Sol.no og NRK - tro på at smarthøyttalere vil slå an også i Norge.

Først på det norske markedet blir Google Home, som er ventet i norske butikker 24. oktober. Google Assistent, som styrer høyttaleren, ble lansert på norsk for noen uker siden.

– Vi har sett at smarte høyttalere raskt har blitt populære i markeder som USA og Storbritannia der de vært til salgs en stund. Når Google nå lanserer i Norge og mange nordmenn har eller ønsker seg en slik høyttaler, er det naturlig for oss i TV 2 å være tilstede. Det er et lite, men viktig bidrag til at vi blir en del av nordmenns fremtidige hverdag, sier TV 2 Sumo-direktør Christian Birkeland i en pressemelding.

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække legger til:

– TV 2 Nyhetskanalen har en sterk posisjon blant nordmenn, og det er stadig flere som følger oss. Vi har en nyhetsgaranti, og alt viktig som skjer, får du hos oss. Vi i TV 2 vil være til stede der folk er, og vi tror smarte høyttalere vil bli en viktig del av nordmenns hverdag. Vi er glade for å kunne være med fra start, og å kunne sette vårt preg på denne hverdagen.

Powered by Labrador CMS