TV 2 Sumo-sjef Christian Birkeland har tro på smarthøyttalere. Foto: Erik Edland
TV 2 Sumo-sjef Christian Birkeland har tro på smarthøyttalere. Foto: Erik Edland

Denne måneden lanseres Google Home i Norge, og TV 2 står klare med nyhetstjeneste for smarthøyttalere

Nyheter via digital assistent.

Publisert

«OK Google, gi meg de siste nyhetene fra TV 2!». Om mange av oss kommer til å starte dagen på denne måten i månedene som kommer, gjenstår å se, men i TV 2 har de - i likhet med VG, Sol.no og NRK - tro på at smarthøyttalere vil slå an også i Norge.

Først på det norske markedet blir Google Home, som er ventet i norske butikker 24. oktober. Google Assistent, som styrer høyttaleren, ble lansert på norsk for noen uker siden.

– Vi har sett at smarte høyttalere raskt har blitt populære i markeder som USA og Storbritannia der de vært til salgs en stund. Når Google nå lanserer i Norge og mange nordmenn har eller ønsker seg en slik høyttaler, er det naturlig for oss i TV 2 å være tilstede. Det er et lite, men viktig bidrag til at vi blir en del av nordmenns fremtidige hverdag, sier TV 2 Sumo-direktør Christian Birkeland i en pressemelding.

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække legger til:

– TV 2 Nyhetskanalen har en sterk posisjon blant nordmenn, og det er stadig flere som følger oss. Vi har en nyhetsgaranti, og alt viktig som skjer, får du hos oss. Vi i TV 2 vil være til stede der folk er, og vi tror smarte høyttalere vil bli en viktig del av nordmenns hverdag. Vi er glade for å kunne være med fra start, og å kunne sette vårt preg på denne hverdagen.

Powered by Labrador CMS