Mediefolk:

Et samlet styre står bak valget av Lars Håkon Grønning som ny ansvarlig redaktør i E24, sier styreleder Christian Haneborg.
Et samlet styre står bak valget av Lars Håkon Grønning som ny ansvarlig redaktør i E24, sier styreleder Christian Haneborg.

Lars Håkon Grønning er ansatt som ansvarlig redaktør i E24

– Skal bli ledende på undersøkende næringslivsjournalistikk i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Vi kunne ikke fått en sterkere drivkraft til å utvikle E24 videre, sier E24-styrelederen Christian Haneborg om ansettelsen.

Lars Håkon Grønning har vært konstituert ansvarlig redaktør siden Gard Michalsen valgte å si opp sin stilling i november i fjor.

– Jeg er utrolig fornøyd med denne rekrutteringen, og det er et samlet styre som står bak beslutningen. Lars Håkon har tydelige og offensive planer for hvordan E24 skal bli Norges viktigste næringslivsavis. Dessuten er han en bunnsolid og ambisiøs medieleder med et brennende hjerte for journalistikken og presseetikken. I tillegg viser han en særlig forståelse for produktutvikling og brukerbehov, som er helt sentralt for å vokse videre, sier Haneborg ifølge en pressemelding fra E24.

Grønning har studert samfunnsøkonomi og journalistikk, og han har lang erfaring fra VG. Der jobbet han blant annet som leder for økonomi og politikk, og som nyhetssjef for avdelingen for undersøkende journalistikk.

I E24 har han vært i to år, først som nyhetsredaktør, og deretter som konstituert ansvarlig redaktør.

Grønning sier ifølge pressemeldingen at han er veldig glad for tilliten fra styret, og for at han får fortsette i rollen som ansvarlig redaktør.

– E24 skal bli ledende på undersøkende næringslivsjournalistikk i Norge, og det siste året har vi investert betydelige ressurser for å kunne levere på dette, ikke minst gjennom å utvikle alle de dyktige journalistene som jobber i redaksjonen. Samtidig skal vi videreutvikle den posisjonen vi har som stedet å oppsøke når det skjer noe i norsk finans og næringsliv, gjennom en stadig mer moderne breaking-journalistikk, sier Grønning.

Powered by Labrador CMS