Mediefolk:

Selv om vaktsjefjobben i stor grad er en kontorjobb, ser ikke Fredrik Varfjell bort ifra at han finner fram kameraet hvis anledningen byr seg.
Selv om vaktsjefjobben i stor grad er en kontorjobb, ser ikke Fredrik Varfjell bort ifra at han finner fram kameraet hvis anledningen byr seg.

Fredrik Varfjell er ansatt som vaktsjef foto i NTB

– Vi er veldig fornøyde med å få ham til NTB på fast basis.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Jeg er stolt og føler meg privilegert som har fått muligheten til å bli den nye vaktsjefen i NTB, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Fredrik Varfjell.

– Selv om jeg skal jobbe mye inne, skal dere ikke se bort fra at jeg finner frem kameraet når muligheten byr seg, legger han til.

Varfjell har en bachelor i fotojournalistikk fra Oslo Met og har jobbet som fotojournalist i blant annet NTB, Fredriksstad Blad og Halden Arbeiderblad.

I 2017 var han med på å starte opp den norske avdelingen av Bildbyrån hvor han var fotograf, medeier og styreleder frem til 2019.

Varfjell har fylt stillingen i noen måneder allerede.

– Det var han som var på vakt da de første vaksinene ankom i romjulen og også en periode da nyhetstrykket fra hendelsen rundt leirskredet på Gjerdrum var høyt. Fredrik beholdt roen uten å miste levering og tempo av syne. Han har akkurat den kompetansen vi trenger fremover, så vi er veldig fornøyde med å få ham til NTB på fast basis, sier Christina Dorthellinger, visuell redaktør i NTB, i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS