Legene hans forventer at han kommer seg helt igjen, sier en talsperson for Larry King. Foto: Reuters / NTB scanpix
Legene hans forventer at han kommer seg helt igjen, sier en talsperson for Larry King. Foto: Reuters / NTB scanpix

Larry King operert etter hjertekrampe

Ble fraktet til sykehus i ambulanse.

Publisert Sist oppdatert

Talkshow-konge og tidligere CNN-profil Larry King (85) er operert for å bedre blodgjennomstrømningen i hjertet. Før operasjonen fikk han hjertekramper og ble fraktet til sykehus i ambulanse.

Det ble først meldt at den amerikanske programlederen hadde fått hjerteinfarkt torsdag, men det medfører ifølge nettstedet The Wrap ikke riktighet. King, som har hatt hjerteproblemer i over 30 år og hadde hjerteinfarkt i 1987, har lenge slitt med blodgjennomstrømningen i hjertet og skulle inn til en planlagt operasjon.

På morgenen torsdag fikk han hjertekramper, og ble hastet av gårde i ambulanse, men operasjonen – en såkalt angioplastikk – ble gjennomført etter planen.

Angioplastikk innebærer at et ballongkateter plasseres i en blodåre, blåses opp og på den måten utvider trange eller blokkerte årer. Kings lege har nå åpnet opp blodårene som var problemet tilbake i 1987.

– Han har kommet seg på sykehuset og skal etter planen skrives ut snart. Legene hans forventer at han kommer seg helt igjen, sier en talsperson for King.

Til tross for at talspersonen avviser at King hadde hjerteinfarkt, sier kona til Larry, Shawn, til TMZ at ektemannen hadde et mild infarkt, noe proteinspor i blodet hans skal være bevis for.

Powered by Labrador CMS