Feiret 25-årsdag med bransjepriser

Redaktør Henning Meese ga hederspris til Georg Apenes da Computerworld feiret 25-årsjubileum torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi kan se tilbake på 25 år med enorm utvikling i it-bransjen. I dag jobber vi helt annerledes, bruker fritiden vår helt annerledes, kommuniserer helt annerledes. Hvis man ser seg tilbake har disse årene vært tettpakket med historie, og dette er like mye en fest for bransjen som sådan, sa Computerworlds redaktør Henning Meese til Journalisten da IT-bladet ønsket velkommen til jubileumsfest i går.

Meese har vært redaktør i bladet siden våren 2006. Alle redaktørene, utenom Per H. Berrefjord, som var med i oppstarten på 80-tallet, hadde meldt sin ankomst til jubileumsfesten.

Pris for personvern

Ønsket om også å hedre it-bransjen ga seg utslag i tre hederspriser som ble delt ut under festen. Georg Apenes fikk Computerworlds hederspris for 25 års arbeid for sikring av personvern og personlige data.

– Nå er det datalagringsdirektivet han har satt kruttet inn på, og det er et direktiv vi står sammen med han i kampen mot, sa Meese.

Det ble også delt ut to hederspriser for lang og tro tjeneste for it-branjsens fremme til IKT Norge og Dataforeningen.

Jubileumsnummer

I forbindelse med jubileet ga Computerworld dessuten ut et jubileumsnummer, som inneholder en bred dekning og tilbakeblikk på norsk it-historie de siste 25 årene, så vel som en fremtidsnovelle.

– Jeg er veldig imponert over redaksjonens arbeid med jubileumsutgaven, som ble satt sammen på kort tid i tillegg til alle andre arbeidsoppgaver, sa Meese.

Powered by Labrador CMS