Mediefolk:

Snart er disse seks på plass i Drammens Tidende: Rolf-Martin Hansen, Martina Pettersen, Contance Maria Enger Amdal, Markus Hamletsen, Marie Kruse Larsen og Morten Feirud.
Snart er disse seks på plass i Drammens Tidende: Rolf-Martin Hansen, Martina Pettersen, Contance Maria Enger Amdal, Markus Hamletsen, Marie Kruse Larsen og Morten Feirud.

Drammens Tidende styrker laget: – Nyhetsmessig er det aldri kjedelig i Drammen

Ansetter frontsjef og fem journalister.

Publisert Sist oppdatert

– Det er gledelig å se hvor attraktiv Drammens Tidende er for unge journalister med ambisjoner. Og det er jo ikke så rart. Nyhetsmessig er det aldri kjedelig i Drammen, og den digitale utviklingen de får hos oss er blant det aller beste i landet, sier ansvarlig redaktør Espen Sandli i Drammens Tidende i en pressemelding.

Nå styrker Amedia-avisen staben med seks nye journalister.

Dette er de nye:

Rolf-Martin Hansen (27) er igjen ansatt som frontsjef i avisen. Hansen ble fast ansatt som journalist i Drammens Tidende allerede i en alder av 19 år, og ble raskt frontsjef i avisa. I 2019 forlot han Drammen til fordel for Tønsbergs Blad, men nå gjør han comeback i Drammen.

– Det er stort å få bli en del av denne dyktige gjengen. Utviklingen deres har virkelig imponert meg, og nå gleder jeg meg til å gi jernet for avisen og leserne igjen, sier Hansen.

Hansen er imidlertid i permisjon for tiden, og er derfor ikke på plass i frontsjefstolen før i juni.

I mellomtiden går Øyvind Schou (43) inn i et vikariat som frontsjef. Schou er en av Drammens Tidendes mest erfarne journalister, og har jobbet i mange ulike roller i avisa siden han startet i 2004.

I tillegg til ny frontsjef har Drammens Tidende ansett fem journalister - tre i faste stillinger og to i vikariat.

Morten Feirud (29) er ansatt som nyhetsjournalist. Han jobber i dag i Tidens Krav i Kristiansund, men har også erfaring fra Haugesunds Avis.

– DT er en av ledestjernene i Amedia-systemet og en redaksjon jeg gleder meg til å bli en del av. Nå er jeg spent på hva vi kan skape sammen, sier Feirud.

Markus Hamletsen (27) er ansatt som sosiale medier-ansvarlig. Hamletsen har siden 2019 jobbet i NRK. Han jobber i dag i P3-podkasten Musikkrommet, men har tidligere jobbet i NRKs N17-redaksjon. Der hadde han særlig ansvar for å lage nyhetsjournalistikk til Snapchat.

– Jeg gleder meg stort til å bli en del av laget i Drammens Tidende. Mitt håp er at vi sammen kan løfte DT til å bli et enda bedre tilbud for våre lesere på sosiale medier, sier Hamletsen.

Contance Maria Enger Amdal (26) hentes fra Eikerbladet og begynner som journalist på nyhetshjulet, breaking-desken i Drammens Tidende. Amdal har vært sommervikar i DT flere somre, før hun ble fast ansatt i Eikerbladet i 2020.

– Det er en spennende rolle, og man kommer vel ikke tettere på det som skjer enn dette? Jeg kjenner jo gjengen i Drammens Tidende fra før, og vet hvor godt de jobber som et lag, sier Amdal.

Martina Pettersen (31) startet som tilkallingsvikar i avisen sommeren 2021 , nå går hun inn i et vikariat som journalist på nyhetshjulet i avisen.

– Jeg har følt meg hjemme i Drammens Tidende siden dag én og gleder meg veldig til å bli en del av gjengen på litt mer fast basis. Ikke minst i en stilling hvor jeg tror jeg kommer til å lære utrolig mye, sier hun.

Marie Kruse Larsen (28) går inn i et vikariat som nyhetsjournalist, og skal jobbe med politikk/samfunn. Larsen har erfaring fra flere ulike avdelinger og prosjekter i TV 2, og har siden 2019 vært fast ansatt i God morgen Norge.

– Jeg er opptatt av at gode lokalmedier kan spille en viktig rolle og ser at DT fyller den rollen hver dag. Jeg gleder meg til å bli en del av et inspirerende lag og ei avis i vekst, og håper å bidra til at enda flere unge voksne benytter seg av og blir glad i lokalavisa si, sier hun.

Powered by Labrador CMS