En populær gjest. Fungerende assisterende direktør i Helsedirektoratet, Espen Nakstad under en av de daglige oppdatering om koronavirus-situasjonen.
En populær gjest. Fungerende assisterende direktør i Helsedirektoratet, Espen Nakstad under en av de daglige oppdatering om koronavirus-situasjonen.

Nakstad hyppigst gjest i Dagsnytt 18

Har deltatt 37 ganger hittil i år.

Med 37 besøk topper assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad listen over dem som har gjestet debattprogrammet Dagsnytt 18 på NRK hittil i år.

Det er Dagsnytt 18-programleder Espen Aas som tirsdag la ut på Twitter en oversikt over hvilke personer som har gjestet det populære debattprogrammet på NRK flest ganger hittil i år.

Koronapandemien har preget nyhetsbildet og helsemyndighetenes håndtering har selvsagt vært et aktuelt tema helt siden utbruddet i februar. Mens helseminister Bent Høie (H) har deltatt i programmet 28 ganger så langt i år, har assisterende helsedirektør Nakstad vært gjest i studioet hele 37 ganger.

Oversikten kommer dagen etter at Nakstad også ble utpekt som den enkeltpersonen som utmerker seg i en undersøkelse blant 200 norske journalister, og 37 prosent av journalistene mente han har kommunisert best.

– Nakstad har nok opparbeidet seg en veldig spesiell posisjon raskt i befolkningen. Han har jo faktisk blitt en liten rockestjerne, kommunikasjonsmessig. Han er en person som folk flest snakker om, fordi han er så dyktig. Her har nok Helsedirektoratet gjort et lite blinkskudd, uttalte markedssjef Gudbrand Gråbak i Aalund til Kampanje mandag.

Powered by Labrador CMS