Joe Rogan intervjuer MMA-utøveren Conor McGregor på scenen i Las Vegas.
Joe Rogan intervjuer MMA-utøveren Conor McGregor på scenen i Las Vegas.

Podkaststjerna Joe Rogan har fått covid-19

Podkasten er en av verdens mest populære.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Podkaststjerna Joe Rogan (54), som har uttrykt skepsis til koronavaksinene, har fått påvist covid-19, skriver New York Times.

Rogan testet positivt etter å ha opptrådt i Florida, der smittetrykket er høyt. Han begynte å få symptomer lørdag, skriver avisa.

Rogan møtte motbør i fjor da han sa på podkasten sin at unge, friske mennesker ikke trengte å vaksinere seg mot covid-19. Podkasten er en av verdens mest populære.

– Gjennom natta fikk jeg feber og jeg begynte å svette, og jeg visste med en gang hva som var i gjære, sier han i en video på sin Instagram-profil.

Rogan sier han har blitt behandlet med en rekke medikamenter, blant dem ivermectin, som ofte brukes til å fjerne parasitter fra dyr. Det amerikanske legemiddeltilsynet FDA har bedt folk om å ikke brukte det til behandling mot covid-19, etter å ha fått inn meldinger om at folk har blitt svært syke etter å ha tatt ivermectin, som var ment til behandling av hester.

Rogan nevnte i tillegg steroidet prednison og et «vitamindrypp». Han sier at han var i svært dårlig form søndag, men at han onsdag følte seg ganske bra.

– Et inderlig takk til moderne medisin, som har gjort meg frisk så fort og enkelt, sier Rogan i videoen.

Powered by Labrador CMS