Mediefolk:

Den berømte pekefingeren til Oddvar Stenstrøm blir snart å se på Dagbladet TV. Foto: Per Ervland / Dagbladet
Den berømte pekefingeren til Oddvar Stenstrøm blir snart å se på Dagbladet TV. Foto: Per Ervland / Dagbladet

Oddvar Stenstrøm gjør comeback på Dagbladet TV

Blir programleder for Valgboden.

Publisert Sist oppdatert

Oddvar Stenstrøm (73) gjør comeback på TV-skjermen og blir programleder for Valgboden på Dagbladet TV, skriver Dagbladet i en pressemelding.

TV-profilen var med å starte TV 2 tilbake i 1992, og gjennom sine drøye 20 år i kanalen ledet han blant annet debattprogrammet «Holmgang» i elleve år.

I samme periode ledet han alle partilederdebattene til kanalen og samsendingene med NRK fra Stortinget på valgnatta.

– Da jeg kom tilbake fra et opphold i USA og overtok «Holmgang» skrev Dagbladet at «Stenstrøm like gjerne kunne holdt seg i Washington, for han var ikke synlig i debatten». Det synes jeg var helt topp. En god debatt er en som går av seg selv. Min oppgave er å legge til rette for at den gjør det, sier han ifølge pressemeldingen.

Stenstrøm er headhuntet til jobben av tidligere kollega i TV 2, nå redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen.

– Vi er beæret over å få med oss Oddvar på laget. Han er en av Norges beste debattledere og kommer til å gjøre sendingene fra Valgboden til en opplevelse å se på, sier Carlsen.

Stenstrøms nye oppgaver på skjermen gjør at han også gjør et comeback i Dagbladet, der han jobbet fire år på begynnelsen av 70-tallet.

– Min største styrke er at jeg alltid er veldig godt forberedt. Det er det viktigste. Særlig hvis du skal prøve å arrestere noen. Men det er ikke min hovedoppgave å arrestere folk. Det er det motdebattantene som skal gjøre, sier Stenstrøm.

Powered by Labrador CMS