Mediefolk:

Den berømte pekefingeren til Oddvar Stenstrøm blir snart å se på Dagbladet TV. Foto: Per Ervland / Dagbladet
Den berømte pekefingeren til Oddvar Stenstrøm blir snart å se på Dagbladet TV. Foto: Per Ervland / Dagbladet

Oddvar Stenstrøm gjør comeback på Dagbladet TV

Blir programleder for Valgboden.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Oddvar Stenstrøm (73) gjør comeback på TV-skjermen og blir programleder for Valgboden på Dagbladet TV, skriver Dagbladet i en pressemelding.

TV-profilen var med å starte TV 2 tilbake i 1992, og gjennom sine drøye 20 år i kanalen ledet han blant annet debattprogrammet «Holmgang» i elleve år.

I samme periode ledet han alle partilederdebattene til kanalen og samsendingene med NRK fra Stortinget på valgnatta.

– Da jeg kom tilbake fra et opphold i USA og overtok «Holmgang» skrev Dagbladet at «Stenstrøm like gjerne kunne holdt seg i Washington, for han var ikke synlig i debatten». Det synes jeg var helt topp. En god debatt er en som går av seg selv. Min oppgave er å legge til rette for at den gjør det, sier han ifølge pressemeldingen.

Stenstrøm er headhuntet til jobben av tidligere kollega i TV 2, nå redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen.

– Vi er beæret over å få med oss Oddvar på laget. Han er en av Norges beste debattledere og kommer til å gjøre sendingene fra Valgboden til en opplevelse å se på, sier Carlsen.

Stenstrøms nye oppgaver på skjermen gjør at han også gjør et comeback i Dagbladet, der han jobbet fire år på begynnelsen av 70-tallet.

– Min største styrke er at jeg alltid er veldig godt forberedt. Det er det viktigste. Særlig hvis du skal prøve å arrestere noen. Men det er ikke min hovedoppgave å arrestere folk. Det er det motdebattantene som skal gjøre, sier Stenstrøm.

Powered by Labrador CMS