Marlene Lundberg Holm og Didrik Søreide Kjær har fått fast jobb i Dagbladet.
Marlene Lundberg Holm og Didrik Søreide Kjær har fått fast jobb i Dagbladet.

Mediefolk:

Marlene og Didrik er ansatt som nattevakter i Dagbladet

– Dette er to svært talentfulle medarbeidere, sier redaksjonssjef Jan Thomas Holmlund.

Publisert Sist oppdatert

Marlene Lundberg Holm (22) og Didrik Søreide Kjær (24) har begge takket ja til fast stilling som nattevakter, skriver Dagbladet i en pressemelding.

– Vi er utrolig fornøyd med å ha sikret oss både Marlene og Didrik. Dette er to svært talentfulle medarbeidere, som har gått Dagbladet-skolen. Begge er journalistisk og tabloidfaglig sterke, og har en styrke innenfor breaking news-dekningen. Leserne kan glede seg over å fortsatt få Norges beste nyhetsdekning når de sjekker Dagbladet på morgenkvisten eller gjennom natta for siste nytt, sier redaksjonssjef Jan Thomas Holmlund i pressemeldingen.

Lundberg Holm kom til Dagbladet som praksisstudent på nyhetsavdelingen i oktober 2020. Siden jobbet hun som tilkallingsvikar og sommervikar, før hun startet i et vikariat som nattevakt i november 2021.

– Å få fast jobb i Dagbladet har vært drømmen siden jeg startet her i praksis i 2020. Jeg gleder meg masse til å utvikle meg videre i ei avis som satser stor, sier Lundberg Holm.

Lundberg Holm har en bachelorgrad i journalistikk fra Oslo Met, og har også journalisterfaring fra Nordstrands Blad.

Søreide Kjær har også en bachelorgrad i journalistikk fra Oslo Met, og har tidligere journalisterfaring fra Akers Avis Groruddalen. Han kom til Dagbladet som praksisstudent på Dagbladet Sporten i 2018. Han returnerte til sportsavdelingen i februar 2021, hvor han har jobbet siden.

– Jeg er stolt og glad for at jeg er ønsket med videre, og skal gjøre alt jeg kan for å bidra til at vi vinner nyhetskampen også på natta. Selv om jeg tar et lite steg vekk fra sportsjournalistikken, så skal man skal ikke se bort i fra at det dukker opp noe gode sportsaker for dem som leser Dagbladet på natta, sier Søreide Kjær.

Powered by Labrador CMS