Mediefolk:

Eira Lie Jor forlater jobben som vaktsjef i Vårt Land for en tilsvarende stilling i Dagbladet.
Eira Lie Jor forlater jobben som vaktsjef i Vårt Land for en tilsvarende stilling i Dagbladet.

Eira Lie Jor blir vaktsjef i Dagbladet

Store endringer på den digitale desken.

Publisert Sist oppdatert

Eira Lie Jor har bakgrunn blant annet som journalist i VGs nyhetsavdeling, journalist i Dagsavisen, redaksjonssjef i Medier24 og vaktsjef i Vårt Land.

Nå går hun til Dagbladet, hvor hun blir en av tre vaktsjefer i turnus på den digitale desken.

Flere Dagbladet-ansatte får også ny roller på desken.

– Dette er en lagoppstilling som vinner Champions League. Vi er svært glade for å få dette fabelaktige laget på plass, sier nyhetsredaktør Frode Hansen i en pressemelding.

Det nye desklaget ser slik ut:

Redaksjonssjefer:

Matias Ytterstad blir en av redaksjonssjefene som skal gå i turnus. Ytterstad har vært i Dagbladet siden 2013. Han har erfaring som reporter, leder for sosiale medier-avdelingen og digital vaktsjef. De siste månedene har han fungert som redaksjonssjef.

Hans-Martin Thømt Ruud har vært i Dagbladet siden april 2004, og ble fast ansatt som reporter på nyhetsavdelingen i 2006. Han har de fem siste årene ledet Dagbladets nyhetsavdeling. Thømt Ruud har vikariert som redaksjonssjef i høst. Nå går han inn som en av tre redaksjonssjefer i turnus på hoveddesken.

Jørgen Meberg Gilbrant kom til Dagbladet i 2010. Han har erfaring som reporter på sport og nyhet, digital vaktsjef og leder for visuell avdeling. Gilbrant har de siste tre årene jobbet som politisk reporter. Han blir nå en del av redaksjonssjef-laget som skal gå i turnus.

Jørgen Meberg Gilbrant.
Jørgen Meberg Gilbrant.
Hans-Martin Thømt Ruud.
Hans-Martin Thømt Ruud.
Matias Ytterstad.
Matias Ytterstad.

Vaktsjefer:

Miriam Bakkejord ble ansatt som reporter i Dagbladet i 2014. Hun har hatt vikariat som digital vaktsjef siden mars. Bakkejord har siden april 2019 jobbet som reportasjeleder for kjendisavdelingen. Nå blir hun fast ansatt som vaktsjef.

Ingvild Tvervaag var i Dagbladet fra 2011-2014. Hun ble ansatt som digital vaktsjef i 2018. Hun kom da fra Nettavisen. Tvervaag fortsetter i jobben som vaktsjef i turnus på hoveddesken.

Den tredje vaktsjefen er Eira Lie Jor.

Miriam Bakkejord.
Miriam Bakkejord.
Ingvild Tvervaag.
Ingvild Tvervaag.

Frontsjefer:

Mina Ridder-Nielsen Janssen kom til Dagbladet i 2018. Hun fikk jobb som vaktsjef på Dagbladet TV i år, men har også hatt to vikariater som digital vaktsjef. Nå blir hun en av tre som skal styre fronten på dagbladet.no.

Amanda Nordhagen Walnum har vært tilknyttet nyhetsavdelingen i Dagbladet i fem år, og har i perioder vikariert som digital vaktsjef. Nå blir hun frontsjef som jobber turnus på hoveddesken.

Marthe Ihle kom til Dagbladet som reporter på sportsavdelingen i 2013. Hun ble fast ansatt på nyhetsavdelingen i 2018, og fikk jobb som digital vaktsjef i april i år. Ihle går nå over i en mer rendyrket rolle som frontsjef.

Mina Ridder-Nielsen Janssen.
Mina Ridder-Nielsen Janssen.
Marthe Ihle.
Marthe Ihle.
Amanda Nordhagen Walnum.
Amanda Nordhagen Walnum.

Jan Thomas Holmlund er for tiden konstituert som utviklingsredaktør. I mars går han tilbake til stillingen som redaksjonssjef innhold, og fortsetter som stedfortredende nyhetsredaktør.

Jan Thomas Holmlund.
Jan Thomas Holmlund.

– Vi er svært ydmyke og glade for at så mange lesere og seere velger å bruke Dagbladets journalistikk hver eneste dag. Det er Dagbladets lesere og seere som er våre oppdragsgivere. Vi er i ferd med å øke med opptil 30 nye medarbeidere for å gi dem enda mer kvalitetsinnhold. Det er en historisk satsing, som er en gave til våre brukere, sier Hansen.

Powered by Labrador CMS