Mediefolk:

Roger Grosvold og Emilie Waaler er klare for nye oppgaver i Dagbladet.
Roger Grosvold og Emilie Waaler er klare for nye oppgaver i Dagbladet.

Grosvold og Waaler til nye prosjektstillinger i Dagbladet

– Dette blir bra.

Emilie Waaler (27) og Roger Grosvold (41) er ansatt i prosjektstillinger på sosiale medier-avdelingen i Dagbladet, melder mediehuset.

Waaler kommer fra NRK, der hun i hovedsak har jobbet med nyheter. Hun har også erfaring fra Budstikka og Hallingdølen, og hun har en bachelor i journalistikk fra Oslo Met.

– NRK var det første riksmediet jeg jobbet for, og jeg har lært utrolig mye der. Breaking og løpende nyhetsdekning, egensaker og alt imellom. Alle kollegene jeg har blitt kjent med er så talentfulle, fine og varme folk, sier Waaler i pressemeldingen.

Nå gleder hun seg til å begynne i Dagbladet.

– Når formålet med sakene du skriver er å nå ut til folks følelser, på godt og vondt, er mulighetene så mange og spennet så stort. Jeg gleder meg til å få frem både latter, tårer og ettertanke hos Dagbladets lesere. Det blir bra!

Grosvold har 15 års erfaring fra bransjen, og har de siste årene jobbet for ABC Nyheter og ABC Brand Studio. Han har vært forsideredigerer, og jobbet med alt fra nyhetsjournalistikk til tema- og forbrukerstoff.

– Årene i ABC Nyheter og ABC Startsiden har gitt meg uvurderlig blanding av gode venner og kolleger, tallrike minner og enormt mye lærdom. Men det er en tid for alt, og etter en svipptur innom kommersiell produksjon, gleder jeg meg til å returnere til journalistikken i et av landets største multimediale mediehus, sier Grosvold.

Waaler og Grosvold tiltrer 1. februar.

Powered by Labrador CMS