Mediefolk:

Ingrid Treborg går fra TV 2 til Dagbladet.
Ingrid Treborg går fra TV 2 til Dagbladet.

Ingrid Treborg ansatt som vaktsjef for sosiale medier i Dagbladet

– På tide med nye og spennende utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet har i dag ansatt Ingrid Treborg (39) som vaktsjef for sosiale medier.

Treborg kommer fra TV 2, der hun har jobbet i tolv år.

– Det er ikke mange i Norge som er bedre på sosiale medier enn henne, det føles som vi har hentet Messi hjem til Hasle, sier avdelingsleder for sosiale medier, Eugene Brandal Laran, i en pressemelding.

I tillegg til erfaring fra TV 2, har Treborg også jobbet for Se og Hør, Egmont Serieforlaget og Aktive Kvinners Kultursenter.

Hun tok journalistutdanning ved Merkantilsk Institutt fra 2002 til 2004.

– Det er virkelig kjipt å forlate en så fantastisk fin arbeidsplass som TV 2, som jeg jo nærmest har vokst opp i og har stortrivdes i. Det har vært en tøff avgjørelse å forlate så mange gode kolleger. Likevel er det på tide med nye og spennende utfordringer, og jeg gleder meg veldig til å bli en del av Dagbladet-redaksjonen. De har jo hatt en kjempevekst og satser beinhardt på nett, og det blir stor stas å bli med på moroa, sier Treborg.

Nyhetsredaktør Frode Hansen i Dagbladet er ifølge pressemeldingen svært godt fornøyd med ansettelsen.

– Dagbladets strategi er å være til stede der leserne og seerne er. Vi har en sterk forside der sidevisninger og antall brukere øker, men det er også viktig for oss å vokse på sosiale medier. Vi er svært glade for å få Ingrid med på et fenomenalt lag som jobber for å gi brukerne det aller beste innen en rekke stoff-kategorier.

Powered by Labrador CMS