Mediefolk:

– Da jeg fikk tilbud om drømmejobben i avisa som står mitt journalistiske hjerte nærmest, ble det vill jubel i heimen, sier Mathilde Lea.
– Da jeg fikk tilbud om drømmejobben i avisa som står mitt journalistiske hjerte nærmest, ble det vill jubel i heimen, sier Mathilde Lea.

Mathilde Lea er ansatt som journalist i Dagbladet

– Jeg vil være med på å lage sakene som «alle» snakker om.

Publisert Sist oppdatert

Dagbladet har ansatt Mathilde Lea som journalist i SoMe/SEO-gruppa, skriver mediehuset i en pressemelding. Lea kommer fra stillingen som reporter og frontsjef i Glåmdalen, og har tidligere jobbet tre år i Dagbladet.

– Det har vært noen flotte år i Glåmdalen, der jeg har fått en enda større forståelse av leserne i rollen som journalist og frontsjef. Med meg på flyttelasset har jeg en forkjærlighet for lokaljournalistikkens nære og personlige stil, sier Lea i pressemeldingen.

– Da jeg fikk tilbud om drømmejobben i avisa som står mitt journalistiske hjerte nærmest, ble det vill jubel i heimen. Jeg vil være med på å lage sakene som «alle» snakker om - og de du ikke engang ante du ville lese, som pirrer nysgjerrigheten din når du tilfeldigvis scroller forbi på Facebook.

Dagbladets sjef for eksterntrafikk, Eugene Brandal Laran, legger til:

– Mathilde er en meget stødig journalist, som har klare meninger om hvordan Dagbladet kan bli bedre på tredjepartstrafikk - helt i tråd med vår egen strategi. Hun er etisk sterk, uredd og har en egen evne til å identifisere gode saker raskt. Vi er utrolig glade for at Mathilde kommer hjem igjen!

Powered by Labrador CMS