Mediefolk:

– Jeg har stor respekt for Dagbladets redaktører og valgene de tar, men det er ikke dermed sagt at jeg må være enig i alle, sier Morten Pedersen.
– Jeg har stor respekt for Dagbladets redaktører og valgene de tar, men det er ikke dermed sagt at jeg må være enig i alle, sier Morten Pedersen.

Morten Pedersen forlater Dagbladet etter 34 år. Går til Nettavisen

Fortsetter som fotballkommentator.

Publisert Sist oppdatert

«Morten Pedersen har etter 34 år i Dagbladet levert inn adgangskortet og sjekket ut på Hasle», skriver Nettavisen i dag - og kan videre fortelle at Pedersen blir Nettavisens fotballekspert og kommentator.

Pedersen sier til sin nye arbeidsgiver at han synes det er vemodig å forlate avisen han har tjent i over tre tiår, men sier samtidig at det er befriende, fordi Dagbladet vil ha en ny kurs.

– Jeg tenker annerledes og mener ikke alle skal gjøre det samme, noen må gjør det de er best til, sier Pedersen - og forsetter:

– Da muligheten åpnet seg der [Nettavisen] var det veldig lett å si «morna» til Dagbladet og forsette med det jeg kan.

– Dette høres ut som en konflikt, spør Nettavisens journalist. Til det svarer Pedersen:

- Overhodet ikke. Jeg har stor respekt for Dagbladets redaktører og valgene de tar, men det er ikke dermed sagt at jeg må være enig i alle.

Pedersens nye sjefredaktør, Gunnar Stavrum, er veldig fornøyd med lagbyttet.

– Vi har gjort en stjernesignering. Morten Pedersen er en av landets fremste fotballkommentatorer. Han har et bredt kildenettverk og god peiling på det som rører seg i fotballen, sier Stavrum til egen avis.

Powered by Labrador CMS