Mediefolk:

Marthe Ihle har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2017.
Marthe Ihle har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2017.

Marthe Ihle er ansatt som ny digital vaktsjef i Dagbladet

– Skal gjøre alt jeg kan for å vise meg verdig den tilliten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Marthe Ihle (28), som er ansatt som Dagbladets nye digitale vaktsjef, kommer fra stillingen som reporter i nyhetsavdelingen. Hun har ved flere anledninger tidligere vikariert som digital vaktsjef.

– Jeg er veldig takknemlig for at Dagbladet har tro på meg, og jeg er vanvittig glad for å ha fått det som er en av Medie-Norges aller morsomste jobber. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å vise meg verdig den tilliten, sier Ihle i en pressemelding.

Ihle går inn i Dagbladets digitale vaktsjefteam på fem.

– Jobben som digital vaktsjef er en av de aller viktigste jobbene for oss, og Marthe har i sin tid i Dagbladet vist seg som en digital, tabloid spydspiss som vet hva som skaper engasjement, trafikk og vekst. Med henne fast på plass i teamet er vi overbevist om at Dagbladet vil nå nye høyder, sier redaksjonssjef Hege Varsi.

Ihle har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2017. Hun begynte sin karriere i Sporten hvorpå hun har vært tilkallingsvikar i flere perioder, har vært det samme i nyhetsavdelingen før hun i januar 2019 ble fast ansatt som nattevakt, skriver Dagbladet i pressemeldingen.

– Marthe er et stort vaktsjeftalent med en bred og spennende bakgrunn fra både sport og nyheter. Fra jobben som nattevakt har hun vist sterk etisk vurderingsevne og god tabloidfaglig forståelse. I tillegg er hun en sosial humørspreder med stor arbeidskapasitet, og en ro og trygghet typisk for folk fra Innlandet, sier redaksjonssjef Jan Thomas Holmlund.

Powered by Labrador CMS