Mediefolk:

Marthe Ihle har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2017.
Marthe Ihle har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2017.

Marthe Ihle er ansatt som ny digital vaktsjef i Dagbladet

– Skal gjøre alt jeg kan for å vise meg verdig den tilliten.

Publisert Sist oppdatert

Marthe Ihle (28), som er ansatt som Dagbladets nye digitale vaktsjef, kommer fra stillingen som reporter i nyhetsavdelingen. Hun har ved flere anledninger tidligere vikariert som digital vaktsjef.

– Jeg er veldig takknemlig for at Dagbladet har tro på meg, og jeg er vanvittig glad for å ha fått det som er en av Medie-Norges aller morsomste jobber. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å vise meg verdig den tilliten, sier Ihle i en pressemelding.

Ihle går inn i Dagbladets digitale vaktsjefteam på fem.

– Jobben som digital vaktsjef er en av de aller viktigste jobbene for oss, og Marthe har i sin tid i Dagbladet vist seg som en digital, tabloid spydspiss som vet hva som skaper engasjement, trafikk og vekst. Med henne fast på plass i teamet er vi overbevist om at Dagbladet vil nå nye høyder, sier redaksjonssjef Hege Varsi.

Ihle har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2017. Hun begynte sin karriere i Sporten hvorpå hun har vært tilkallingsvikar i flere perioder, har vært det samme i nyhetsavdelingen før hun i januar 2019 ble fast ansatt som nattevakt, skriver Dagbladet i pressemeldingen.

– Marthe er et stort vaktsjeftalent med en bred og spennende bakgrunn fra både sport og nyheter. Fra jobben som nattevakt har hun vist sterk etisk vurderingsevne og god tabloidfaglig forståelse. I tillegg er hun en sosial humørspreder med stor arbeidskapasitet, og en ro og trygghet typisk for folk fra Innlandet, sier redaksjonssjef Jan Thomas Holmlund.

Powered by Labrador CMS