Mediefolk:

– det gir motivasjon å få muligheten til å jobbe på fast basis med den dyktige gjengen i Dagbladet-sporten, sier Henrik Myhrvold Simensen.
– det gir motivasjon å få muligheten til å jobbe på fast basis med den dyktige gjengen i Dagbladet-sporten, sier Henrik Myhrvold Simensen.

Henrik Myhrvold Simensen er fast ansatt som sportsreporter i Dagbladet

– Sport er det aller morsomste å jobbe med.

Publisert Sist oppdatert

Henrik Myhrvold Simensen (29) har allerede fartstid fra sportsavdelingen etter at han kom til Dagbladet fra VG i 2020. Han har vært fast ansatt som nattevakt, og har det siste året vært i en prosjektstilling i nyhetsavdelingen før han nå lander med sport som heltidssyssel, skriver Dagbladet i en pressemelding.

– Ydmyk har jeg alltid vært. Nå har jeg noe å være stolt over også, sier Simensen i pressemeldingen.

Simensen har bakgrunn fra Fredriksstad Blad og NTB i tillegg til VG, og en bachelor-grad i journalistikk fra Høgskolen Gimlekollen i Kristiansand.

– Med Henrik får vi en bunnsolid sportsjournalist som kommer til å gjøre oss enda sterkere, både på breaking news og de stoffområdene Dagbladet er best på. Vi vet allerede hva Henrik står for og gleder oss til å få ham på plass på heltid i sporten, sier avdelingsleder John Rasmussen.

Simensen legger til:

– Sport er det aller morsomste å jobbe med, og det gir motivasjon å få muligheten til å jobbe på fast basis med den dyktige gjengen i Dagbladet-sporten.

Powered by Labrador CMS