Mediefolk:

– det gir motivasjon å få muligheten til å jobbe på fast basis med den dyktige gjengen i Dagbladet-sporten, sier Henrik Myhrvold Simensen.

Henrik Myhrvold Simensen er fast ansatt som sportsreporter i Dagbladet

– Sport er det aller morsomste å jobbe med.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Henrik Myhrvold Simensen (29) har allerede fartstid fra sportsavdelingen etter at han kom til Dagbladet fra VG i 2020. Han har vært fast ansatt som nattevakt, og har det siste året vært i en prosjektstilling i nyhetsavdelingen før han nå lander med sport som heltidssyssel, skriver Dagbladet i en pressemelding.

– Ydmyk har jeg alltid vært. Nå har jeg noe å være stolt over også, sier Simensen i pressemeldingen.

Simensen har bakgrunn fra Fredriksstad Blad og NTB i tillegg til VG, og en bachelor-grad i journalistikk fra Høgskolen Gimlekollen i Kristiansand.

– Med Henrik får vi en bunnsolid sportsjournalist som kommer til å gjøre oss enda sterkere, både på breaking news og de stoffområdene Dagbladet er best på. Vi vet allerede hva Henrik står for og gleder oss til å få ham på plass på heltid i sporten, sier avdelingsleder John Rasmussen.

Simensen legger til:

– Sport er det aller morsomste å jobbe med, og det gir motivasjon å få muligheten til å jobbe på fast basis med den dyktige gjengen i Dagbladet-sporten.

Powered by Labrador CMS