Mediefolk:

Økonomi- og politikkredaksjonen i NRK Nyheter har ansatt Mats Rønning fra Dagbladet og Kristian Skårdalsmo fra NTB.
Økonomi- og politikkredaksjonen i NRK Nyheter har ansatt Mats Rønning fra Dagbladet og Kristian Skårdalsmo fra NTB.

Mats Rønning og Kristian Skårdalsmo er ansatt som politiske reportere i NRK

Henter fra Dagbladet og NTB.

Publisert Sist oppdatert

Mats Rønning (41) og Kristian Skårdalsmo (43) er ansatt som politiske reportere i økonomi- og politikkredaksjonen i NRK Nyheter, skriver NRK i en pressemelding.

Rønning er i dag skrivende leder av politisk avdeling i Dagbladet og av Stortingets presselosje. Han har tidligere jobbet 17 år i ulike roller i NTB, i tillegg til Sarpsborg Arbeiderblad og VG - og har en mastergrad i historie fra Universitetet i Oslo.

Skårdalsmo er politisk reporter i NTB, hvor han har jobbet i 20 år i ulike roller. Han har en mastergrad i journalistikk fra University of Wales, og har studert statsvitenskap og Midtøsten- og Nord-Afrika-kunnskap ved Universitetet i Oslo.

– Vi gleder oss veldig til å få Mats og Kristian på laget. De er begge reportere med dyp politisk forståelse og evne til å få ut viktige nyhetssaker som setter dagsorden, skriver Marianne Johansen, redaksjonssjef økonomi- og politikkredaksjonen i NRK, ifølge pressemeldingen.

– Vi er på vei inn i et stortingsvalgår. Å få to så dyktige politiske reportere på plass nå, gjør at vi står godt rustet til å levere en solid dekning av stortingsvalget som blir svært spennende politisk, fortsetter hun.

Powered by Labrador CMS