Maria Sirevåg Wilhelmsen (t.v.) og Nora Charlotte Lindtner går fra prosjektstillinger til fast ansettelse i Dagbladet Pluss.
Maria Sirevåg Wilhelmsen (t.v.) og Nora Charlotte Lindtner går fra prosjektstillinger til fast ansettelse i Dagbladet Pluss.

MEDIEFOLK:

Dagbladet Pluss ansetter to reportere

Styrker laget med Nora Charlotte Lindtner og Maria Sirevåg Wilhelmsen.

Publisert

Dagbladet Pluss har ansatt Nora Charlotte Lindtner og Maria Sirevåg Wilhelmsen i fast stilling som reportere.

Lindtner startet i Aller Medias matavdeling i desember 2017. Hun har også erfaring fra Dagbladets SoMe-avdeling, nyhetsavdelingen, Lommelegen og KK Pluss.

– Jeg er overlykkelig for å bli en del av Norges mest framoverlente mediehus. I Dagbladet Pluss skriver jeg mest helsestoff, men jeg får også jobbe mange andre type saker og områder. Jeg gleder meg til å utvikle meg videre i redaksjonen, sier Lindtner i en pressemelding.

Maria Sirevåg Wilhelmsen startet sin Dagblad-karriere som sommervikar i Magasinet, før hun gikk inn i prosjektstilling i Dagbladet Pluss i desember 2021. Hun har også erfaring fra Aftenposten Junior.

– I Dagbladet Pluss jobbes det hver dag for å levere de beste historiene til leserne, som både berører, underholder og opplyser. Det er et lag jeg er skikkelig stolt av å være en del av. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Wilhelmsen.

Bjørn Carlsen tiltrådte som redaktør for Dagbladet Pluss den 1. september.

– Det er en ære å få lov til å ansette nye, flinke talenter én måned inn i den nye jobben som Pluss-redaktør. Jeg er imponert over det disse to har levert så langt, og er overbevist om at de vil være helt sentrale i å gjøre Dagbladet Pluss både større og bedre i framtida, sier Carlsen.

Powered by Labrador CMS