– Naturlig møteplass

SOLs overtakelse av halve Start.no skaper en naturlig møteplass for SOL og Dagbladet. Administrerende direktør i DB Medialab utelukker ikke utvidet samarbeid på sikt.

Publisert Sist oppdatert

Med Dagbladet og SOL i ryggen skal Start. nos trafikk løftes. Nettportalen har gjennom året ligget på rundt 400.000 unike brukere i uken.

To trafikkmaskiner

Dermed kan en ny nettkonstellasjon lignende den samvirket A-pressen, Egmont og TV 2 har etablert gjennom Mediehuset Nettavisen, være i emning.

– Det kan være likhetstrekk mellom oss og Nettavisen-konstellasjonen. Vi får nå to trafikkmaskiner til å drive trafikken til Start.no. Og eventuelt mellom SOL og Dagbladet.no, forteller administrerende direktør i DB Medialab, Stephan Granhaug.

– Utvidet samarbeid

Granhaug mener at det for Start.nos del vil være bra å få to likestilte industrielle eiere. Samarbeidet kan på sikt også medføre samtaler om eventuelt utvidet samarbeid mellom Dagbladet, SOL og SOLs eier Aller Internett.

– Der er det ikke tatt noen beslutninger, men vi får en naturlig møteplass gjennom eierselskapet til Start. Men det er ikke konkretisert noe. Nå bygger vi relasjoner gjennom kjøpet, og så får vi bygge videre på det på sikt. Det er en stor grad av kompatibilitet gjennom eiernes aktiviteter, sier Granhaug.

Powered by Labrador CMS