Tanja Wibe-Lund skal styre redaksjonen i Dagbladet TV.
Tanja Wibe-Lund skal styre redaksjonen i Dagbladet TV.

MEDIEFOLK:

Tanja Wibe-Lund blir redaksjonssjef i Dagbladet TV

– Vi har den beste garderobekulturen, og vi har de beste spillerne.

Publisert

Tanja Wibe-Lund (47) blir redaksjonssjef i Dagbladet TV. Det kommer frem i en pressemelding. Hun lover seerne mer underholdende web-TV-innhold og raskere breaking news-dekning.

– Jeg er opptatt av at avislesere skal kunne holde seg oppdatert og underholdt på en mest mulig brukervennlig måte, og i dette arbeidet er jeg ikke i tvil om at web-TV spiller en helt vesentlig rolle. Vi er godt rigget for dette, og skal aldri glemme arbeidsoppgavene våre og kontrakten vi har med brukerne: Å være først med siste nytt om nyheter, sport og kjendiser. Jeg brenner for å kunne å utvikle dette videre sammen med mine gode kollegaer. Seerne kan glede seg og konkurrentene kan grue seg, sier Wibe Lund i pressemeldingen.

Hun har jobbet i Dagbladet siden 2019, som vaktsjef på TV, vaktsjef på desk og avdelingsleder i Dagbladet TV. Før dagbladet jobbet hun 11 år i VG. Hun tar over redaksjonssjef-stillingen etter at Bjørn Carlsen nylig ble redaktør for Dagbladet Pluss.

– Vi har den beste garderobekulturen, og vi har de beste spillerne. Nå kjører vi videre – og jeg gleder meg til å sitte bak rattet, sier Wibe Lund i pressemeldingen.

TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen, sier at Wibe Lunds erfaring og bakgrunn er som skapt for den nye rollen.

– Sammen med hennes personlige egenskaper som lagbygger, er dette en no brainer av en ansettelse. Jeg har stor tro på at Tanja vil gjøre Dagbladet TV til Norges største web-TV-kanal innen svært kort tid, sier han i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS