Mediefolk:

43-år gamle Tanja Wibe-Lund forlater VG og går til Dagbladet. Foto: Privat
43-år gamle Tanja Wibe-Lund forlater VG og går til Dagbladet. Foto: Privat

Tanja Wibe-Lund forlater VG for å jobbe som vaktsjef i Dagbladet TV

43-åringen slutter som frontsjef i VG.

– Jeg elsker satsinger som gir mediebrukere bedre tilbud, og synes det er en gave å få være med på dette, sier Tanja Wibe-Lund ifølge en pressemelding fra Aller

43-åringen kommer fra stillingen som frontsjef i VG. Hun har hatt ulike roller i mediehuset de siste ti årene, og kjenner godt til avislesernes digitale brukermønstre og behov.

– Det skal bli så gøy å jobbe mer med visuell journalistikk, som både gir innsikt og er underholdende. Det er både gøy og viktig, sier hun.

Wibe-Lund blir nå en del av teamet til TV-direktør Mads A. Andersen og Aller-konsernets satsing på levende bilder.

– Tanja har vært sentral i VGs presentasjon av innhold på nett, og har tung redaksjonell erfaring. Kjennskapen, erfaringen og studiene hennes av sosiale medier kommer til å være viktig for satsingen vår, sier Andersen.

Han er full av lovord om sin gamle kollega fra Akersgata.

– Her på Hasle har vi vært på jakt etter en tabloidkunstner, som kan digital presentasjon til fingerspissene. Det er beskrivelsen av Tanja. Samtidig er hun en motiverende lagspiller. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne igjen, sier Andersen som ble ansatt nærmest samtidig med Wibe-Lund i daværende VG Multimedia i 2008.

Powered by Labrador CMS